Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

imscouting.com:Ο Μιραλάς μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης

Ακόμα ένα κολακευτικό δημοσίευμα για τις ικανότητες του Κέβιν Μιραλάς και την παρουσία του στον Ολυμπιακό, έκανε την εμφάνιση του σε ιστοσελίδα του εξωτερικού.
Συγκεκριμένα το site στατιστικής «imscouting.com» του γνωστού μάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι, φιλοξένησε σήμερα ένα άρθρο-αφιέρωμα στον 23χρονο άσο των «ερυθρολεύκων» για τον οποίο τονίζεται πως αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του βελγικού ποδοσφαίρου και πως μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα.

Αρχικά το άρθρο γράφει για την καριέρα του Βέλγου στο Σαμπιονά και συνεχίζει: «Ο ύψους 1,78μ επιθετικός δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν και έως τώρα έχει πετύχει επτά γκολ και δύο ασίστ σε 11 εμφανίσεις για τους διεκδικητές του τίτλου και κοντράρει τον Τζιμπρίλ Σισέ του αντιπάλου Παναθηναϊκού, για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Super League στο τέλος της σεζόν.

Οι συνήθεις ύποπτοι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή ισόβαθμοι στην κορυφή της βαθμολογίας και αναμφίβολα θα είναι οι δύο ομάδες που θα κοντραριστούν για τον τίτλο, με το σερί του Κέβιν Μιραλάς στο σκοράρισμα να αποτελεί κλειδί για τις πιθανότητες της ομάδας του Πειραιά να σηκώσει τρόπαια».

«Ο 23χρονος Μιραλάς είναι διεθνής από το 2007 και έχει πετύχει 4 γκολ σε 21 εμφανίσεις με τα εθνικά χρώματα.
Αλλά η γενιά των νεαρών Βέλγων επιθετικών γέννησε μια πλειάδα αξιόλογων ποδοσφαιριστών. Παίκτες όπως ο Γέλε Βόσεν, ο Μαρβίν Ογκουντζίμι, ο Ρομέλου Λουκάκου, ο Μούσα Ντεμπελέ και ο Λοράν Λαμά, έχουν ήδη πάρει συμμετοχές με την εθνική τους ομάδα, που σιγά-σιγά βρίσκει την επιθετική της ταυτότητα. Η θέση του Μιραλάς δεν είναι εγγυημένη.

Ο Μιραλάς δεν είναι καθαρός σέντερ φορ, αφού μπορεί να αγωνιστεί ως δεύτερος επιθετικός, επιθετικός χαφ και εξτρέμ, είναι τρομερά αποτελεσματικός διεισδύοντας στην περιοχή από τα άκρα χάρη στην εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση, το εκρηκτικό του ξεπέταγμα και το ταλέντο του.

Η ικανότητα του παίκτη να χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, σημαίνει ότι είναι απειλή όταν δρα και από τις δύο πτέρυγες, αφού πάντα βρίσκει τον τρόπο να σουτάρει σωστά και πολύ συχνά με δύναμη.

Μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του βελγικού ποδοσφαίρου, ο Μιραλάς, έχει τις δυνατότητες να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης, όμως θα πρέπει να δουλέψει και να δείξει συνέπεια για να πετύχει είτε με την επιστροφή του στη Σεντ Ετιέν είτε με την εθνική του ομάδα, όπου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: