Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Πρόστιμο σε όλους και να βουλώσουν το στόμα τους

Κ. Μαρινάκη το μόνο που έπρεπε να κάνεις σήμερα, ήταν να επιβάλεις σε όλους (προπονητή και παίκτες), πρόστιμο για τις εμφανίσεις τους στα ντέρμπυ και για τις 3 ήττες μέχρι τώρα, από ομάδες κατώτερες και μάλιστα σε ματς που προηγήθηκαν και τα έχασαν.
Και τα έχασαν επειδή ήταν κότες. Αυτή είναι η αλήθεια. Η είναι κότες στα εκτός έδρας ματς ή νομίζουν ότι είναι η Μπαρτσελόνα και οι άλλοι θα καθίσουν να χάσουν αμαχητί.
Ότι και από τα δύο να συμβαίνει είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Παίκτες χωρίς ψυχή δεν χωράνε στην ομάδα του Ολυμπιακού. Όποιος δεν μπορεί να το πει και να φύγει.
Απορώ αν έχουν καταλάβει ότι έχασαν από τους Καραμπελες, τους Μαρίνους, τους Σολτάνηδες και τους τσομπάνηδες. Ήμαρτον ρε πια. Ξευτίλα ρε. Τσίπα δεν έχετε?
Σοβαρότης μηδέν. Και επειδή κάποιος μπορεί να πει ότι ήταν τυχαία η ήττα από την ΑΕΚ, εγώ θα πω ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στο ποδόσφαιρο.
Όλα αυτά τα παλικάρια που παίρνουν τα ωραία εκατομμυριάκια του Μαρινάκη πότε θα παίξουν επιτέλους λίγη μπαλίτσα σε κανένα σοβαρό ματς?
Πότε θα παίξεις κ. Ριέρα επιτέλους λίγη μπάλα? Είναι αυτός ο Χολέμπας παίκτης για να παίζει στον Ολυμπιακό? Πότε θα σοβαρευτείς κ. Ντουντού? Κλείσε το στοματάκι σου και παίξε μπάλα. Άσε τα μπλογκς και τις μαλακίες και σοβαρέψου, για να μην έχεις και εσύ την τύχη του άλλου Βραζιλιάνου του Ντιόγο. Άντε μπράβο.
Από πού και ως που αρχηγός της ομάδας ο Ντουντού? Τι έχει προσφέρει για να είναι αρχηγός της ομάδας? Ας μου πει κάποιος και να το δεχτώ. Τίποτα απολύτως.
Ήμαρτον.
Αρχηγός της ομάδας πρέπει να είναι μόνο Έλληνας ποδοσφαιριστής. Να γίνει ο Αβραάμ, ή ο Τοροσίδης. Αυτοί που πονάνε την φανέλα και όχι οι μισθοφόροι που αύριο μπορεί να κάνουν την πουστιά όπως την έκανε ο Γκαλέτι (που ήταν επίσης αρχηγός πέρυσι). Για να λέμε και αλήθειες.
Αρχηγός είσαι και το δείχνεις κύριε. Όπως ήταν ο μεγάλος Τζόλε ή ο Νικοπολίδης. Δεν είσαι κοτούλα και μου κρύβεσαι στα μεγάλα ματς.
Αν κάποιος από τους ξένους αξίζει να είναι αρχηγός του Ολυμπιακού , αυτός είναι μόνο ο Μέλμπεργκ. Κανείς άλλος.
Βάλτους μια προστιματάρα να πονέσει η τσεπούλα τους και απαγόρεψε τις δηλώσεις και τα μπλόγκς στους παίκτες. Δουλειά τους είναι να παίζουν μπάλα και όχι να μιλάνε συνέχεια.
Έχουν να παίζουν ένα ματς την εβδομάδα. Χωρίς Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις (γιατί φυσικά το καλοκαίρι κολοβάρεσαν μέχρι θανάτου με τους Ισραηλινούς ).
Αν λοιπόν δεν μπορούν να παίζουν ούτε ένα ματς την εβδομάδα αξιοπρεπώς τότε απλά δεν κάνουν.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Ελπίζω να πει δυο λογάκια και στον Βαλβέρδε ο Μαρινάκης σήμερα. Μήπως ξεκολλήσει το μυαλό του και αυτού. Και του φύγουν κάποιες εμμονές. Γιατί έχει και αυτός τις ευθύνες του.
Όπως και το ιατρικό επιτελείο βέβαια. Γιατί οι θλάσεις πάνε σύννεφο τον τελευταίο καιρό.
ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ.
ΑΝ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.
Και μιλάω για τους παίκτες και όχι για τον πρόεδρο, ο οποίος έκανε τα πάντα και έδωσε ένα μάτσο λεφτά το καλοκαίρι για να ξανακάνει ομάδα το περσινό μπουρδέλο που είχε καταντήσει την ομάδα ο Κόκκαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: