Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ελπίδες για Μέλμπεργκ όλα καλά με Μοντεστό-Χολέμπας

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ, που έκανε θεραπεία το πρωί και θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας και το απόγευμα, υποβλήθηκε σε τριφασικό σπινθιρογράφημα στο θεραπευτήριοMetropolitan. 
Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει οστική βλάβη. Το μόνο εύρημα ήταν μια περιοστική αντίδραση στο σημείο της άμεσης πλήξης (κτυπήματος).  Οπότε μπορεί να προλάβει να παίξει με την ΑΕΚ, αν όλα πάνε καλά.
Στο μεταξύ, αυξημένες πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με την «Ένωση» έχει και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε ατομική προπόνηση η οποία όμως ήταν ιδιαίτερης έντασης. 

Αντίθετα, δύσκολα θα είναι 100% έτοιμος ο Ραούλ Μπράβο. Ο Ισπανός αμυντικός ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, αυξάνοντας σταδιακά τόσο την ένταση, όσο και τον όγκο της προπόνησης του.
Οι Μοντεστό και Χολέμπας, που είχαν κτυπήματα από το χθεσινό αγώνα, ο πρώτος στο δεξιό τετρακέφαλο και ο δεύτερος στον αριστερό δικέφαλο, ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα αποθεραπείας των παικτών που αγωνίστηκαν και δεν υπάρχει ανησυχία για την συμμετοχή τους στον αγώνα της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: