Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

H αποστολή για Εργοτέλη

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Τετάρτη 24/11, 17:00) σαρανταπεντάλεπτο αγώνα με τον Εργοτέλη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στάδιο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε κανονικά όλο το πρόγραμμα της ομάδας και μετά το τέλος του έκανε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο. Ο Ρ. Μπράβο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Ο Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, γυμναστήριο και ασκήσεις στην πισίνα, ενώ ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις στην πισίνα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Νέμεθ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγερι, Ζαϊρί, Ν. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο και Ιμπαγάσα, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 10:30”

Δεν υπάρχουν σχόλια: