Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Αθώος ο ΠΑΟ!!! Ξεφτίλες της ΕΠΟ παραιτηθείτε τώρα….

Όλα τα έχουμε δει αλλά αυτό παραπάει.
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε εν μέρει δεκτή την έφεση των «πράσινων» εξαφανίζοντας την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και μειώνοντας το πρόστιμο από 82.500 σε 72.500 ευρώ!
Το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει πως δεν αποδεικνύεται ότι στα επεισόδια συμμετείχαν οπαδοί του  Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο.
Σχόλιο Sports-blog
Ναι ρε βλαμένοι της ΕΠΟ. Δεν ήταν οπαδοί του ΠΑΟ. Ήταν αντιεξουσιαστές, οι οποίοι περιφέρονται από γήπεδο σε γήπεδο όπου παίζει ο ΠΑΟ. Μια στο ΟΑΚΑ, όπως πέρυσι και φέτος, μια στο Περιστέρι, μια στην Τρίπολη. Ποιός ήταν δηλαδή ρε ηλίθιοι? Ο φούφουτος? Και τι δουλειά είχαν να πάνε στο ΟΑΚΑ την ώρα που έπαιζε ο ΠΑΟ? Γιατί δεν πήγαν στο Καραϊσκάκη δηλαδή?
Ρε δεν πάτε να γα.…τε λέω εγώ ηλίθιοι κρετίνοι. Και μετά λέμε ποιος ευθύνεται για τα επεισόδια στην Ελλάδα. Με τέτοιες εμετικές αποφάσεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δημιουργούν περισσότερη βία.
Μόνο που την επόμενη φορά που θα γίνουν επεισόδια από οπαδούς άλλων ομάδων να θυμάστε την απόφαση αυτή και να βγάλετε ακριβώς την ίδια και για αυτούς.
Γιατί με τον ΠΑΟΚ βγάλατε απόφαση τιμωρία έδρας, αν θυμάμαι καλά .
Έτσι δεν είναι? ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΛΗΤΕΣ…….
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι κ. Πιλάβιε.

Όλοι ξέρουμε το πόσο Παναθηναϊκός είσαι αλλά λίγη τσίπα δεν βλάπτει ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: