Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Πάει για 2 χαφ ο Θρύλος

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος", οι τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πολυπόθητη λίστα με τους υποψήφιους στόχους του χειμώνα.
Ο Ράκιτιτς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι που μας έρχεται και στην περίπτωση που τον ζητήσει κάποια ομάδα τώρα, η Σάλκε δεν θα ζητήσει "τρελά" ποσά, προκειμένου να μη έστω και κάποια χρήματα.
Όσον αφορά τους άλλους δύο χρειάζονται, σαφώς, περισσότερα χρήματα ώστε να μπορέσει ο Ολυμπιακός να τους αποκτήσει.

Ο Πέτροβιτς κοστολογείται κάπου στα 4.000.000 ευρώ, ενώ στην περίπτωση αυτή καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς που γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια στη Σερβία. Για τον 21χρονο έχουν ενδιαφερθεί και άλλοι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι όπως οι Τότεναμ, Φιορεντίνα και Σεβίλλη χωρίς ωστόσο να έχει γίνει επίσημη κρούση.

Ο Μαρτίν είναι πρώτος σε ασίστ στο Championat και οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανεβούν με καλπάζοντα ρυθμό. Μάλιστα, η εφημερίδα "Equip" της Γαλλίας τον έχει βαθμολογήσει με 6 (άριστα είναι το 10), ενώ ο ίδιος έχει καλή φήμη για τις εκτελέσεις φάουλ, τομέα στον οποίο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πρόβλημα από τότε που έφυγε ο Ριβάλντο και σταμάτησε ο Τζόρτζεβιτς.

Ένα ακόμα όνομα που έχει ακουστεί είναι του Ανάν της Ρόζενμποργκ. Ο 24χρονος 'Αντονι Ανάν είναι 42 φορές διεθνής με την Γκάνα, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και ο σύλλογος της Νορβηγίας τον παραχωρεί σε λογική τιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: