Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Δηλώσεις των αστέρων

Νούνο Γκόμες: «Είναι είδωλο για μένα ο Ζιντάν. Είναι πολύ εύκολο να παίζεις μαζί του, γιατί τα κάνει όλα πιο εύκολα. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να δίνω το παρών σε αυτό το φιλικό. Ήταν πολύ σημαντικό που ήταν γεμάτο το γήπεδο».

Γιάγια Τουρέ: «Είναι πολύ σημαντικοί αυτοί οι αγώνες και χαίρομαι που βρέθηκα και εγώ στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και είδα παλιούς μου συμπαίκτες και τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: «Πρώτη φορά στην καριέρα μου, και μάλλον τελευταία, γίνομαι αλλαγή δύο φορές. Αυτό που βλέπουμε σήμερα με τον κόσμο είναι υπέροχο. Οι Έλληνες ξέρετε να βρίσκεστε κοντά σε τέτοιες ενέργειες, καθώς αναγνωρίζεται ότι δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο σημαντικό, αλλά και ο αγώνας ενάντια στη φτώχεια. Φαίνεται ότι δεν μπορώ να σκοράρω εναντίον του Ολυμπιακού. Ήρθαμε εδώ να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, χωρίς να τραυματιστούμε και να δώσουμε ωραίο θέαμα» τόνισε ο Κοβάσεβιτς.

Ο Γιάννης Μώραλης από τη μεριά του τόνισε: «Είναι μία πρωτοβουλία του ΟΗΕ σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως τα πήγαμε πολύ καλά. Σε μία δύσκολη ημέρα, λόγω απεργιών, ο κόσμος αγόρασε εισιτήρια και ήρθε στο γήπεδο. Ήταν μία ξεχωριστή βραδιά για την Ελλάδα, αλλά και τον Ολυμπιακό που είδαμε τόσο μεγάλους παίκτες να επιστρέφουν στο γήπεδο και πρέπει τέτοιοι αγώνες να γίνουν θεσμός στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο οικονομικό κομμάτι του αγώνα: «Δεν ξέρουμε ακόμα τα ακριβή έσοδα, καθώς πρέπει να δούμε πόσα είναι τα έξοδα πρώτα. Τα έσοδα θα πάνε όπως έχουμε πει στην Αϊτή, στο Πακιστάν και στο ίδρυμα «Αργώ». Τα ακριβή ποσά θα τα μάθετε όλα τις επόμενες ημέρες».

Ο Ριέρα σάθηκε στο γεγονός της συμμετοχής του κόσμου: «Δεν έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα, αλλά η αιτία διεξαγωγής του αγώνα. Οι παίκτες παίζουν με πολύ πάθος και προσπαθούν να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Ο Ρονάλντο και ο Ζιντάν ξέρανε καλά πού θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Οι φίλαθλοι στην Ελλάδα αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο και ήταν σίγουρο ότι θα αγκάλιαζαν και αυτή την προσπάθεια. Όπως είδαμε, η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη», τόνισε ο Ισπανός.

Μοντεστό: «Έγινε για καλό σκοπό»

Τέλος ο Φρανσουά Μοδέστο ευχήθηκε να είχε συμπαίκτη στον Ολυμπιακό τον Ζιντάν... « Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και θέαμα, σημειώθηκαν 4 γκολ. Το πιο σημαντικό είναι πως για έναν τόσο καλό σκοπό, το γήπεδο γέμισε και μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα. Γνωρίζω καλά τους Ζιντάν, Λαμουσί και Καραμπέ. Μακάρι να είχαμε στην ομάδα μας τον Ζιζού, αλλά έχει σταματήσει. Έτσι θέλω για συμπαίκτη τον Τουρέ»! τόνισε ο Γάλλος αμυντικός, που στην συνέχεια αποκάλυψε τον λόγο που δεν σκόραρε: «Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στον Νικοπολίδη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: