Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ρήξη μηνίσκου ο Ντουντού. Αιμάτωμα ο Ρόμενταλ

Ο Δανός μεσοεπιθετικός κατά την διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο δέχτηκε ένα χτύπημα (άμεση πλήξη) στην επιγονατίδα και στον πλατύ μυ του δεξιού του ποδιού, με αποτέλεσμα να του δημιουργηθεί αιμάτωμα. Ο 32χρονος άσος ακολούθησε την Δευτέρα πρόγραμμα θεραπείας και η κατάσταση του αναμένεται να αξιολογηθεί εντός 28 ωρών.

Ο Βραζιλιάνος χαφ από την πλευρά του, υποβλήθηκε το μεσημέρι σε μαγνητική τομογραφία, λόγω μιας ενόχλησης που είχε στο δεξί γόνατο. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη οπισθίου κέρατος στον έξω μηνίσκο. Θα ακολουθήσει περαιτέρω αξιολόγηση για την ακριβή αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ο Ντουντού έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται από τον Βαλβέρδε για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα, καθώς είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτα που αντίκρισε στο ματς με τους Περιστεριώτες.

Στον αντίποδα, καλά είναι τα νέα για τον Άλμπερτ Ριέρα ο οποίος υποβλήθηκε σε υπερηχογραφικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της αποκατάστασής του. Η εικόνα του προβλήματος που αντιμετώπιζε είναι πλέον άριστη και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα σε δύο ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: