Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Μελισσάς: «Ένα κλικ πιο πάνω ο Ολυμπιακός»



Για να δοθείς σε κάτι πρέπει να σου κάνει το «κλικ» και αυτός ο Ολυμπιακός το έχει κάνει στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Πασχάλης Μελισσάς βλέπει «ερυθρόλευκο» τον φετινό τίτλο και σε αυτό τον βοηθά η διαμόρφωση των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων.

Ο μέσος του Ατρόμητου μίλησε ακόμα στον “NovaΣΠΟΡ FM 94,6” για την πρόκριση επί της Καβάλας στο Κύπελλο Ελλάδας, τους στόχους της ομάδας στον συγκεκριμένο θεσμό αλλά και το προσωπικό του στο ποδόσφαιρο στοίχημα με την ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά όσα είπε…

Για τους 16 βαθμούς του Ατρόμητου στον πρώτο γύρο της Super League: «Το σίγουρο είναι ότι δεν μας ικανοποιούν, αλλά δεν μας απογοητεύουν κιόλας. Πιστεύουμε στην ομάδα και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα. Δεν αξιοποιήσαμε την έδρα μας. Κάναμε πολλές γκέλες».

Για την πρόκριση επί της Καβάλας στο Κύπελλο: «Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο. Είναι θεσμός γοήτρου για τους ποδοσφαιριστές και θέλουμε να τα πάμε καλά».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω κάθε βήμα που θα κάνω στην καριέρα μου είναι και πιο ψηλά».

Για το πρωτάθλημα και τα δικά του σε αυτό το στοίχημα προγνωστικά στη διεκδίκηση του από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλικ πιο πάνω από τον Παναθηναϊκό, σε ό,τι αφορά το θέμα της ψυχολογίας και των αποτελεσμάτων Πάντως, δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα».

Για τις προβλέψεις του στην «ουρά» της βαθμολογίας: «Δεν μπορώ να προβλέψω ποιοι θα υποβιβαστούν. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά και δεν θυμάμαι να έχει γίνει ξανά κάτι τέτοιο. Θα τραβήξει μέχρι το τέλος η… κούρσα».

Προβληματισμοί Βαλβέρδε ενόψει Αστέρα

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν το απόγευμα της Τετάρτης (22/12) και τη δική τους «μάχη» στο Κύπελλο Ελλάδας με το Αστέρα στην Τρίπολη, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να προβληματίζεται για το ιδανικό σχήμα που ταιριάζει στις συνθήκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Ζαϊρί ή Φετφατζίδης, Πάντελιτς ή Μιραλάς; Αυτές είναι οι δύο θέσεις που ταλαιπωρούν περισσότερο τον Βάσκο τεχνικό, με τον γρίφο της επίθεσης να φαίνεται ευκολότερος αφού προβάδισμα βασικού μάλλον παίρνει ο Σέρβος.

Η πιθανότερη 11αδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη είναι: Πάρντο, Μοντεστό, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Φετφατζίδη ή Ζαίρί, Φουστέρ και Μιραλάς ή Πάντελιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: