Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Βαλβέρδε: «Υπερβολική η αποβολή του Ντουντού»

«Καταρχάς, δεν ξέρουμε αν ήταν ή δεν ήταν αποβολή του Ντουντού, ούτε θέλουμε να μπαίνουμε σε αυτήν την διαδικασία. Στα πρώτα λεπτά έπρεπε να κάνουμε αναγκαστική αλλαγή με τον Ρόμενταλ. Στα 20 λεπτά είχαμε τον Φουστέρ με χτυπημένο πρόσωπο.

Αν ήταν κόκκινη του Ντουντού τότε δεν ξέρω αν του Ολιβέιρα ήταν κίτρινη, κόκκινη ή μπλε! Αν και δεν συνηθίζω να σχολιάζω αποφάσεις των διαιτητών, θεωρώ υπερβολική την αποβολή του Ντουντού.

Επίσης, η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει πολύ καλύτερα στο διάστημα που αγωνιζόμασταν με 10 παίκτες. Αμυνθήκαμε αλλά θα έπρεπε να το είχαμε κάνει πιο καλά. Εκτός αυτού έπρεπε να είχαμε βγάλει πιο μπροστά την μπάλα», είπε ο Βάσκος τεχνικός.

Ο Βαλβέρδε ρωτήθηκε, φυσικά, και για το θέμα που προέκυψε με τον Κώστα Μήτρογλου, για τον οποίο τόνισε ότι παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού, αν και τον προέτρεψε να δουλέψει περισσότερο…

«Ο Μήτρογλου παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού. Μάλιστα είχε παίξει βασικός στο πρώτο ματς. Απλά έχει χάσει την θέση του.

Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ποιό παιχνίδι αρέσει στον προπονητή και το τι προπόνηση θέλει να γίνεται και θα πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί. Δεν έχω να πω κάτι άλλο», ανέφερε ο 46χρονος προπονητής.

Από εκεί και πέρα, ο Βαλβέρδε είπε:

-Για την γρήγορη αλλαγή του Μιραλάς και το απόλυτο που έχει ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του: «Ο Μιραλάς είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Είχε μία μυική ενόχληση και θέλαμε να τον προφυλάξουμε. Οι αλλαγές δεν είναι θέμα δικαιοσύνης ή αδικίας. Μας είπε στο ημίχρονο για το πρόβλημά του και επιλέξαμε να τον φυλάξουμε γιατί έρχονται άλλα πολύ σημαντικά ματς που θα τον χρειαστούμε.

Όσον αφορά στις εντός έδρας νίκες είμαστε ευχαριστημένοι. Ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας είναι να νικάς στην έδρα σου και να δίνεις την εντύπωση πως είναι δυνατός στο γήπεδό σου. Στο γήπεδό μας με τον κόσμο μας να μας στηρίζει έχουμε υψηλό ρυθμό. Έναν ρυθμό που δυσκολεύει τον αντίπαλο. Σήμερα είχαμε απέναντί μας έναν δύσκολο αντίπαλο».

-Για την επικείμενη συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Δεν πρόκειται να ανακοινώσουμε το τι θα συζητηθεί εκεί. Θα είναι μία ιδιωτική συνομιλία. Θα μάθετε μετά το τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: