Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-1

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ιδανικά τις εντός έδρας υποχρεώσεις του στο Πρωτάθλημα για το 2010, επικρατώντας του Ατρομήτου με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Στο 34', ο Φουστέρ άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (ο Θρύλος βρήκε τον σπεσιαλίστα του από την άσπρη βούλα), ενώ στο 36' ο Μιραλάς με έξοχο πλασέ σημείωσε το 2-0 και το 8ο τέρμα του στη Super League. Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να μειώσει στο 93' με πλασέ του Φαβάλι.
Τραγική η διαιτησία του Δημήτρη Θάνου, ο οποίος δεν απέβαλε τον Ολιβέιρα στο 27' για εγκληματική αγκωνιά στον Φουστέρ και έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Ντουντού στο 68', σε μία φάση που γίνονται πολλάκις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Ε. Βαλβέρδε): Πάρντο, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Ζαϊρί (72' Ουρτάδο), Μιραλάς (61' Νέμεθ), Φουστέρ, Χολέμπας, Ρόμενταλ (15' Πάντελιτς), Τοροσίδης.

Ατρόμητος (Γ. Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Φαβάλι, Βινιάλ, Σαγκανόβσκι (58' Αναστασάκος), Καραγκούνης (71' Σαρμιέντο), Τάτος, Ολιβέιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: