Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Τέλος εποχής για τον Σωκράτη Κόκκαλη

Υστερα από 17,5 χρόνια στην προεδρία του Ολυμπιακού ο Σωκράτης Κόκκαλης σήμερα αποχώρησε για να δώσει τη σκυτάλη στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, κλείνοντας έτσι έναν πολύ μεγάλο και ιδιαίτερα πετυχημένο κύκλο.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι ασφαλώς ο αναμορφωτής του σύγχρονου Ολυμπιακού, που τον πήρε από τα πέτρινα χρόνια και την ανυποληψία και τον έκανε ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Εφτιαξε προπονητικό κέντρο στου Ρέντη, έφτιαξε το Γήπεδο Καραισκάκη,, έφτιαξε το κλειστό βόλει (Μ. Μερκούρη), στου Ρέντη, έφερε παικταράδες στο λιμάνι που οι άλλοι ούτε είχαν ποτέ φανταστεί και έκανε τον Θρύλο γνωστό στην Ευρώπη.
Οτι και να πούμε για τον Σωκράτη Κόκκαλη είναι πραγματικά λίγο. Εστω και αν στην τελευταία του χρονιά , αμαύρωσε ελαφρώς το προφίλ του , αυτό δεν είναι ικανό για να μην αναγνωρίσουμε ότι είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
(Έστω και αν εμείς από εδώ του σούραμε τα εξ' αμάξης πέρυσι.)
Ευχαριστούμε ΠΡΟΕΔΡΕ για όλα όσα έκανες για τον Θρύλο. 
Θα είσαι πάντα Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ στην καρδιά μας. 
Γιατί εσύ μας έκανες υπαρήφανους ξανά μετά από 10 χρόνια ανυποληψίας και σφαλιάρας. 
Γιατί με εσένα θα έχουμε να θυμόμαστε τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας όσον αφορά τον Ολυμπιακό.
Ευχή μας είναι ο νέος ηγέτης του Θρύλου ο Βαγγέλης Μαρινάκης να γίνει στο μέλλον ακόμη μεγαλύτερος πρόεδρος από ότι ο Σ. Κόκκαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: