Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Λίγα λόγια για τον Ντουντού

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω για τον Ντουντού που έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό.
Την πρώτη χρονιά είδαμε τον Ντουντού που έπαιξε και στην Εθνική Βραζιλίας. Που έτρωγε σίδερα και ήταν όντως ηγέτης στο γήπεδο.
Την επόμενη χρονιά ήταν μια ζέστη μια κρύο . Είχε και έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός γηπέδων για 3-4 μήνες (δεν θυμάμαι ακριβώς), αφού πρώτα είχε πάει στην Βραζιλία και είχε παίξει σε ένα φιλικό χωρίς άδεια. Στην συνέχεια όλο έγραφαν ότι είναι έτοιμος και όλο εξακολουθούσε να παραμένει τραυματίας. Σήριαλ είχε καταντήσει.
Και φέτος ενώ ξεκίνησε την χρονιά με καλές εμφανίσεις, πάλι τα ίδια. Παρακολουθούμε έναν Ντουντού soft , που είναι σχεδόν σαν τουρίστας μέσα στο γήπεδο. Δεν κόβει , δεν μαρκάρει, για να κάνει κοντρόλ θέλει πλέον 3 μέτρα. Έκανε και την πατάτα προχθές και αποβλήθηκε βλακωδώς.
Και συν τοις άλλοις είναι και αρχηγός της ομάδας.
Μέγα λάθος κατά την γνώμη μου.
Ο τωρινός Ντουντού δεν δικαιούται να είναι αρχηγός στον Ολυμπιακό. Και δεν επιτρέπεται να είναι. Σε καμία περίπτωση.
Αυτό και μόνο αποτελεί ντροπή για τους Έλληνες της ομάδας, που την πονάνε πραγματικά.
Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Αν θα σταματήσει επιτέλους να μιλάει δεξιά και αριστερά και να γράφει σε διάφορα μπλογκς.
Αλλά αν συνεχίσει να παίζει έτσι όπως παίζει, τότε είναι επιβεβλημένο να αγοραστεί ΤΩΡΑ αμυντικό χαφ που να μπορεί να παίξει όπως πρέπει και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.
Επίσης δεν ξέρω αν θα πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιο του, όταν αυτό λήξει. Ειδικά με τα χρήματα που παίρνει αυτή την στιγμή και την απόδοση του, τότε ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ η ανανέωση συμβολαίου.
Με τα ίδια λεφτά παίρνεις αμυντικό χαφ «σκύλο» και όχι «γατάκι» όπως είναι τώρα ο Ντουντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: