Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Επιβεβαίωση για Μονιάκη από Μαχλά

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, αποκάλυψε στον Κρήτη SportFM πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν τον αριστερό μπακ της ομάφας και ότι έγινε κρούση προς τον ίδιο.

"Με πήραν από τον Ολυμπιακό την Τετάρτη το βράδυ και με ενημέρωσαν για το ενδιαφέρον τους για τον Μονιάκη. Μάλιστα με ενημέρωσαν ότι γνώριζαν ότι είχα συμφωνήσει προφορικά με τον παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του και για αυτό τον λόγο μου είπαν ότι προσφέρουν το ποσό των 100.000 ευρώ για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό", τόνισε ο Μαχλάς, όπερ σημαίνει ότι ο παίκτης βρίσκεται για τα καλά στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Όσο για το αν θα αποδεχτεί την πρόταση, είπε πως "είναι ένα θέμα που θα το δούμε τις επόμενες ώρες, ενώ πρόσθεσε ότι "ο Μονιάκης είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής με πολλές δυνατότητες και σίγουρα μια πρόταση από τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να μην την εξετάσει βλέποντας το μέλλον του".

Για το αν θέλουν από τον Ολυμπιακό να τον παραχωρήσουν δανεικό στον Πανιώνιο, ώστε να έρθει ο Μανιάτης, είπε: "Αυτό είναι θέμα καθαρά του Ολυμπιακού . Εγώ ξέρω για την πρόταση του Ολυμπιακού που με ενημέρωσαν οι άνθρωποι του. Τώρα τι θα κάνουν με τον Μονιάκη είναι δικό τους θέμα και του ποδοσφαιριστή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: