Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Κουμορτζί τώρα, Μανιάτης –Καραγκούνης το καλοκαίρι

Ο Μπερνάρ Κουμορτζί είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για την απόκτηση κεντρικού χαφ που έχει ζητήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Η άρνηση της Βαλενσιέν για Κάρλος Σάντσες ανάγκασε τους Πειραιώτες να στραφούν στον άσο του Πανιωνίου.
Ο Γκανέζος μέσος βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού κι αν δεν υπήρχε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στη μέση, θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα ήδη «κλεισμένος» από τους Πειραιώτες.
Γι’ αυτό τον λόγο θα περάσει την επόμενη εβδομάδα από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα είναι ΟΚ τότε θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό.
Μετά τον Μανώλη Μονιάκη του ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός  ετοιμάζεται να κλείσει και τον Θανάση Καραγκούνη του Ατρομήτου.
Ο 19χρονος άσος θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου και ήδη φέρεται να έχει υπάρξει μία πρώτη επαφή μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον ομόλογό του Γιώργο Σπανό για να κλείσει η συμφωνία!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο διεθνής με την ομάδα Νέων αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», αλλά θα συνεχίσει στην ομάδα του Περιστερίου μέχρι το καλοκαίρι όταν και θα αποφασιστεί αν είναι έτοιμος να μετακομίσει στου Ρέντη.
Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Γιάννης Μανιάτης (για το καλοκαίρι), αφού από τη συνάντηση που είχαν Βαγγέλης Μαρινάκης και Γεράσιμος Βεντούρης προέκυψε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Οι «κυανέρυθροι» είναι ικανοποιημένοι από τα έμψυχα ανταλλάγματα αλλά και από τα χρήματα που δίνουν οι Πειραιώτες (Μήτρογλου, Μονιάκη και 450-500 χιλ. ευρώ), ωστόσο το θέμα δεν μπορεί να προχωρήσει πριν από την Τρίτη. Ο λόγος; Δεν έγινε σήμερα η μεταβίβαση των μετοχών στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, κάτι που θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: