Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ίσκου Τάμπερε - Ολυμπιακός 0-3 set

Περίπατος μέσα στην Φινλανδία για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε και πάλι με 3-0 σετ της Ίσκου Τάμπερε και προκρίθηκε στους "16" του Challenge Cup. Επόμενος αντίπαλος η Μακάμπι Τελ Αβίβ.Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη (31/01 - 02/02), ενώ ο επαναληπτικός στο Ισραήλ (07-09/02).

Τα σετ: 23-25, 21-25, 18-25
Ισκου Τάμπερε: Κεχόε 4, Σίνκονεν 6, Τίχινεν 12, Μιούρινεν 7, Λουχέλα 4, Σίλπο 4, Ροϊνίνεν λ. 60% υποδ./ Κρούντα 1, Καούπινεν 1.

Ολυμπιακός: Χιμένες 4, Πετρέας 9, Λιβαθηνός 1, Νοβότνι 13, Κοκκινάκης 10, Ανδρεάδης 9, Κουζούνης λ. 69% υποδ./ Ιωάννου 10, Σωτηρίου 1.

Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε: "Ήμασταν σοβαροί και ξεπεράσαμε τόσο το εμπόδιο της Ισκου όσο και τα προβλήματα τραυματισμών που μας ταλαιπωρούν. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά τα οποία αξίζουν συγχαρητήρια.

Δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ακόμη και όσοι δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όπως ο Ιωάννου ο οποίος μετά το πρώτο σετ αντικατέστησε τον Χιμένες τον οποίο θέλησα να προφυλάξω αφού προέρχεται από ενοχλήσεις στη μέση.

Κάθε γύρος είναι και δυσκολότερος καθώς συνεχίζουν στη διοργάνωση οι καλές ομάδες. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ενισχυθεί και θα είναι ακόμη πιο δυνατή στη συνέχεια", είπε αρχικά ο Γιάννης Καλμαζίδης και συμπλήρωσε σχετικά με την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας: "Ο Παμβοχαϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα και σίγουρα η κλήρωση είναι δύσκολη.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε πολλά αυτή τη στιγμή καθώς μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα έως το φάιναλ – 8. Τώρα κοιτάμε μόνο το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης το οποίο εγκυμονεί κινδύνους και γίνεται δυσκολότερο καθώς έχουμε μπροστά μας το ταξίδι επιστροφής στην Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: