Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Η Απόστολή για Εργοτέλη, μέσα ο Μιραλάς

Την τελευταία τους προπόνηση, πριν το ματς του Σαββάτου (28/1, 19:30) κόντρα στον Εργοτέλη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", έκαναν την Παρασκευή (27/1) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο Ρέντη, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία τους για το ματς με τους Κρητικούς.
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 28/1, 19:30) αγώνα με τον Εργοτέλη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.
Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Μιραλάς, Μόνχε και Χολέβας, οι οποίοι ακολούθησαν επιπλέον και ειδικό πρόγραμμα προπόνησης,. Ο Τζεμπούρ ακολούθησε έντονο αερόβιο πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, όπως και ο Τοροσίδης.
Ο Φουστέρ που νιώθει ακόμα πόνο από το χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Δασκαλάκης, Μέγκιερι, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Μόνχε, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν, Μιραλάς, Πάντελιτς, Ντιόγκο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές Φέισα, Τζεμπούρ, Χολέβας, Τοροσίδης, Φουστέρ θα προπονηθούν αύριο στις 10:30".

Δεν υπάρχουν σχόλια: