Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Μαρινάκης: Ζήτω ο Ολυμπιακός

Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος των ερυθρολεύκων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (26/1) στις Αθλητικές εγκαταστάσεις Ρέντη, εκεί όπου το παρών έδωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές επανέλαβε για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες τους και την πίστη του πως μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στο πρωτάθλημα και παράλληλα να πραγματοποιήσουν μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

"Εύχομαι υγεία για άλλη μία φορά και οι επιτυχίες θα έρθουν. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι στο χέρι σας είναι, μπορείτε να κερδίσετε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να κάνουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Ειλικρινά το πιστεύω ότι στα πόδια σας και στα χέρια σας είναι. Για ακόμη μία φορά είμαι ευχαριστημένος που σας βλέπω όλους μαζί, σε οικογενειακό κλίμα. Θα βάλουμε όλοι μαζί τα δυνατά μας και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στους στόχους μας.

Για άλλη μία φορά χρόνια πολλά με υγεία και ζήτω ο Ολυμπιακός", τόνισε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, πλην του Φράνκο Κοστάνσο, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, ενώ οι τυχεροί που βρήκαν το φλουρί ήταν οι Γιάννης Ποτουρίδης, Ιβάν Μαρκάνο, Νίκος Γονατάς (φροντιστής) και Άρης Χελιουδάκης (μασέρ). Σύσσωμη παρέστη και η διοίκηση της ΠΑΕ, όπως και όσοι εργάζονται στον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: