Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Αποδοκιμασίες κατά Γόντικα στην Super League

Συνεδρίαζε το μεσημέρι της Παρασκευής (27/1) η Super League και η αιφνιδιαστική παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε, καθώς ήταν η πρώτη του προέδρου του Ολυμπιακού από την ημέρα που παραιτήθηκε.
Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών κατευθύνθηκε προς τον Δημήτρη Γόντικα και ενθυμούμενος τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των πρασίνων, περί "φιλικών αγώνων", πέρασε στην αντεπίθεση:
"Είσαι γελοίος. Με τις πράξεις και τα λεγόμενα σου υποβαθμίζεις το ποδόσφαιρο της χώρας.
Είσαι ένας έμμισθος πρόεδρος που προσπαθεί να εξασφαλίσει τον επόμενο εργοδότη του.
Να μας πεις τώρα με στοιχεία και ονόματα τι εννοούσες με τις δηλώσεις σου περί "φιλικών αγώνων".

Απέδειξε όσα λες ή ανακάλεσε τώρα!", είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης απευθυνόμενος στον Δημήτρη Γόντικα που κοίταζε χωρίς να αντιδρά...

Παρόμοια ήταν και η στάση πολλών από τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων, οι οποίοι επιτέθηκαν φραστικά στον πρόεδρο του ΠΑΟ, τονίζοντας πως με τη στάση του υποβαθμίζει το προϊόν και οι σύλλογοι χάνουν λεφτά από τον ΟΠΑΠ και άλλους χορηγούς.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης η Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας την αντίθεση της στα προ ημερών λεγόμενα του Γόντικα:

"Η Super League καταδικάζει τις προ ημερών δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γόντικα περί "φιλικών αγώνων", οι οποίες υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: