Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές λέει η ΠΑΕ

Μεταγραφές τέλος, λοιπόν, στον Ολυμπιακό, όσον αφορά την φετινή χειμερινή περίοδο, με τους ερυθρόλευκους να ενημερώνουν πως θα παλέψουν και στους τρεις στόχους που έχουν (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη) με το υπάρχον έμψυχο υλικό, για το οποίο εκφράζουν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους.

Οι Πειραιώτες επισημαίνουν πως δεν θέλησαν να μπουν σε παιχνίδια πονηρών μάνατζερ και σταμάτησαν τις όποιες διαπραγματεύσεις είχαν με ξένους ποδοσφαιριστές. Η μεταγραφή του τερματοφύλακα Ρόι Κάρολ από τον ΟΦΗ θα είναι η μοναδική για τους ερυθρόλευκους στην φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ από τον Ολυμπιακό τονίζουν πως "μεταγραφή" θεωρείται και η επιστροφή του Λουίς Ντιόγκο, ο οποίος δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Από την πειραϊκή ΠΑΕ, επίσης, τονίζουν πως ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού θα πρέπει να στηρίξει την ομάδα ενόψει της συνέχειας και να μην αποδοκιμάζει κανέναν ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων, όπως συνέβη με την περίπτωση του Τζαμέλ Αμπντούν στο ματς με τον Εργοτέλη, καθώς ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός άκουσε... διάφορα από μερίδα οπαδών στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: