Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Αρνήθηκε την επέμβαση ο Ραφίκ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Le Buteur», ο Ραφίκ Τζιμπούρ αρνήθηκε να προχωρήσει σε επέμβαση στο γόνατο, καθώς κάτι τέτοιο θα τον έθετε εκτός μάχης για περίπου τρεις μήνες. Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, ο Αλγερινός επιθετικός αγωνίζεται εδώ και καιρό με ενοχλήσεις, ενώ γίνεται αναφορά και στο πόσο τον εξιτάρει το ενδεχόμενο μιας Ευρωπαϊκής πορείας με τον Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ.

«Εδώ και αρκετούς μήνες ο παίκτης αισθάνεται ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατό του», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα για τον Τζιμπούρ και εξηγεί: «Αυτό τον ανάγκασε να παίξει πολύ προσεκτικά σε ορισμένα ματς, αλλά δεν αγωνίστηκε σε αρκετές αναμετρήσεις τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την εθνική ομάδα. Στόχος του ήταν να δώσει το “παρών” στα δύσκολα παιχνίδια που είχε με το ελληνικό κλαμπ. Παρ’όλα αυτά και σύμφωνα με πληροφορίες μας, συμβουλεύτηκε ο παίκτης να κάνει χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει μόνιμα το πρόβλημα, αλλά αρνήθηκε».

Παράλληλα υπάρχει και η αιτιολογία της απορριπτικής γνώμης του Τζιμπούρ: «Ο παίκτης θέλει να ολοκληρώσει καλά τη σεζόν με τον Ολυμπιακό και όχι να βγει τελείως εκτός μάχης. Τον εξιτάρει πολύ η συμμετοχή της ομάδας στο Europa League. Αν έκανε επέμβαση ο Τζιμπούρ, τότε θα χρειαζόταν 3-4 μήνες για να επανέλθει».

Ταυτόχρονα επισημαίνεται στην εφημερίδα της πατρίδας του Ράφικ ότι η θεραπεία του θα γίνει με συντηρητικό τρόπο, ώστε να είναι έτοιμος και στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε στα επόμενα δύσκολα και συνεχόμενα ματς που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: