Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Κάποιος μας δουλεύει ή δεν κάνει καλά την δουλειά του

Το συμπέρασμα από αυτή την μεταγραφική περίοδο στην οποία ο Ολυμπιακός δεν πήρε κανένα εκτός από τον Κάρολ, είναι ότι κάποιος στον Ολυμπιακό είτε μας δουλεύει είτε είναι άχρηστος για να πληρώνεται από τον Ολυμπιακό.
Διότι αυτά που συμβαίνουν φέτος είναι μάλλον για γέλια στο θέμα των μεταγραφών.
Θυμίζω ότι ο Ριέρα πωλήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 2011 και από τότε ψάχναμε για αριστερό χαφ να τον αντικαταστήσει. Και πέρασε ολόκληρη η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και παίκτη δεν βρήκαμε!!!! για να πάρουμε.
Μας λέγανε πριν από 10-15 μέρες όταν ακούστηκε για τον Μπελούτσι ότι η Πόρτο δεν τον δανείζει αλλά μόνο τον πουλάει. Και χτες η Τζένοα ανακοίνωσε τον δανεισμό του παίκτη από την Πόρτο!!!!!!!!!! Και μάλιστα με ένα ποσό για παίκτη και ομάδα γύρω στο 1 εκατομμύριο.
Όλο τον μήνα γράφαμε για στόχους και λοιπά κουραφέξαλα και χτες ανακοινώθηκε ότι μεταγραφές τέλος!!!!!!
Το καλοκαίρι που μας πέρασε έγιναν πάρα πολλές προσθήκες παικτών (ειλικρινά δεν θυμάμαι τον αριθμό). Και ερωτώ η περσινή ομάδα χρειαζόταν προσθήκη 14-15 μέτριων παικτών ή μήπως 2-3 παικτών που να κάνουν την διαφορά ? Διότι αν θυμάμαι καλά ήταν πρωταθλητής που έκανε περίπατο στο πρωτάθλημα και είχε στρωμένη και έτοιμη ομάδα.
Και πήγαμε και πήραμε 15 μέτριους εώς παλτά κατά κύριο λόγο. Η κάνω λάθος?
Να θυμίσω? Γκρίμπιτς, Καται, Χαβίτο, Μόνχε, Κοστναντσο, Ζαραδούκας (που δεν τον είδαμε καθόλου βέβαια), Αμπτούν, Γέστε, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μακούν. Φτάνουν ή μήπως θέλετε και άλλους? Τι προσέφεραν παραπάνω όλοι αυτοί από αυτούς που είχαμε ήδη στο ρόστερ?
Για όλα αυτά λοιπόν μάλλον κάποιος ή κάποιοι θα πρέπει να πληρώσουν.
Έτσι λέω εγώ. Γιατί αν ήμουν ο Μαρινάκης και είχα δώσει ένα σωρό εκατομμύρια και έβλεπα αυτά θα είχα πάρει τα κεφάλια όλων. Θα τους είχα τσακίσει.
Δεν ξέρω ποιος φταίει. Ο προπονητής? Ο τεχνικός διευθυντής, οι σκάουτερ κάποιος άλλος? Όλοι μαζί? Πάντως κάποιος έχει ευθύνες και μάλιστα μεγάλες.
Ας τον βρουν και ας πράξουν τα δέοντα. Για να μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: