Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Πιστεύει στο double ο Μαρινάκης

Στο Ρέντη βρέθηκε σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρωνιάτικης πίτας για τον Ολυμπιακό, ενώ σε δηλώσεις που κλήθηκε να κάνει στους παρευρισκόμενους, τόνισε πως πιστεύει ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να κερδίσουν το στοίχημα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, του κυπέλλου, αλλά και μιας καλής πορείας στο Europa League.

Οι Πειραιώτες προκρίθηκαν εύκολα στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού νίκησαν με 4-0 τον Πανιώνιο σε νοκ-άουτ παιχνίδι και έτσι το κλίμα ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, προπονητή και διοίκηση ήταν εορταστικό.

Αισιόδοξοι παραμένουν, πάντως, στην ομάδα ότι οι τύχες του πρωταθλήματος δεν έχουν κριθεί ακόμη και παρά την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής από την Ξάνθη και το μείον πέντε στο οποίο βρέθηκαν από Παναθηναϊκό, μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να προσθέσουν ακόμη έναν τίτλο ελληνικού πρωταθλήματος στο ταμείο τους.

Χαρακτηριστικά ήταν και τα τονωτικά λόγια του κ. Μαρινάκη: «Είμαι ευχαριστημένος που σας βλέπω όλους μαζί, σε ένα καλό και οικογενειακό κλίμα. Πραγματικά το πιστεύω ότι είναι στα χέρια σας και το Κύπελλο να κάνετε το νταμπλ και να κάνετε μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Όλοι μαζί θα βάλουμε τα δυνατά μας για να φτάσουμε τους στόχους μας. Καλή χρονιά, με υγεία. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Η προσπάθεια ανάκαμψης στη Superleague θα ξεκινήσει το προσεχές Σάββατο από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: