Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Το νέο site της ΚΑΕ


H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοίνωσε ότι ο ανανεωμένος επίσημος δικτυακός τόπος της είναι online. Κλικάροντας στο www.olympiacosbc.gr μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε τα πάντα που αφορούν την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.
Στο νέο δίγλωσσο website των «ερυθρόλευκων» υπάρχουν όλα τα τελευταία νέα και οι επίσημες ανακοινώσεις, αφιερώματα, συνεντεύξεις, βιογραφικές σελίδες για παίκτες, προπονητές, τεχνικό και διοικητικό σταφ, photo galleries, βίντεο με highlights απ' όλα τα παιχνίδια της ομάδας – τηλεοπτικά και μη -, wallpapers, ξεχωριστό section για την ιστορία του συλλόγου και βιογραφικά αφιερώματα σε παλιούς παίκτες και προπονητές, section για τις Ακαδημίες και για τις Red Drops.
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δίνει μεγάλη σημασία και στα social media και γι' αυτό το λόγο υπάρχει άμεση σύνδεση όλων των επίσημων σελίδων της ομάδας σε Facebook, Twitter, Youtube και Flickr με τοOlympiacosbc.gr.
Οι διευθύνσεις των επίσημων σελίδων.
Στο ανανεωμένο Olympiacosbc.gr μπορείτε να διαβάσετε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Γαλατασάραι (23 Νοεμβρίου 1960), να στείλετε ερωτήσεις στον Κάιλ Χάινς και να απολαύσετε τις δυο πρωταθλήτριες Red Drops.

Εκτός από το www.olympiacosbc.gr λειτουργεί για πρώτη φορά και το νέο E-Shop της ομάδας. ΤοOfficial Olympiacos B.C. Store (http://officialstore.olympiacosbc.gr) έχει το δικό του ξεχωριστό διαδικτυακό. σπίτι μέσα από το οποίο όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να κάνουν online τις αγορές τους από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: