Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η Αποστολή για Πανιώνιο

Στην προπόνηση της Τρίτης (24/1, 19:00), στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ο Βασίλης Τοροσίδης αισθάνθηκε ενόχληση στο αριστερό γόνατο (έσω πλατύ) και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποκλείστηκε από την αποστολή. Παράλληλα, οι Τζεμπούρ, Χολέμπας, Μιραλάς και Μόνχε ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Και οι πέντε παίκτες που προαναφέραμε δεν είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τους κυανέρυθρους.

Η έκπληξη της αποστολής είναι ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης. Ο νεαρός (στις 22 Οκτωβρίου κλείνει τα 19) παίκτης, που διαπρέπει με την ομάδα Νέων του συλλόγου, παίρνει το "βάπτισμα πυρός" σε αποστολή της επαγγελματικής ομάδας
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι οι: Δασκαλάκης, Κοστάνσο, Μέγκιερι, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν, Φουστέρ, Πάντελιτς, Ντιόγκο, Λυκογιάννης. Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές (Φέισα, Τζεμπούρ, Μόνχε, Χολέμπας, Μιραλάς, Τοροσίδης) θα προπονηθούν την Τετάρτη (25/1) στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: