Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ολυμπιακός - Εργοτέλης 3-0

Οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν τη 13η νίκη τους στο Πρωτάθλημα και μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς, με τον Παναθηναϊκό να έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με τη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον Εργοτέλη, που δεν έκανε υποψία ευκαιρίας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και αναλώθηκε σε σκληρό παιχνίδι. Δικαιολογημένες οι δύο αποβολές σε Χίμπλινγκερ (56') και Μπουχαλάκη (60'). Ο Πάντελιτς άνοιξε το σκορ στο 58' με το 16ο γκολ του στη σεζόν, ενώ στο 65' ο Μέλμπεργκ έκανε το 2-0, με τον Φετφατζίδη να πετυχαίνει το γκολ της βραδιάς στο 90', διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Πέναλτι στο 13' δεν υπέδειξε ο Κάκος, σε μαρκάρισμα του Σαρρή στον Ντιόγκο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγκιερι, Μανιάτης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ (83' Παπάζογλου), Ιμπαγάσα (69' Μακούν), Πάντελιτς, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Ντιόγκο, Αμπντούν (74' Φετφατζίδης).

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Δάρλας (51' Γιαλούσης), Λεάλ, Κατσικοκέρης, Μπουχαλάκης, Κυριακίδης, Ολίσε, Μπούντιμιρ (62' Γιοβάνοβιτς), Σασιασβίλι (55' Τζανακάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: