Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Μαρινάκης-Πρέπει να προστατεύσουμε την επόμενη ημέρα του Ελληνικού ποδοσφαίρου

"Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί σήμερα έπαιξαν σε πολύ αντίξοες συνθήκες. Πέρα από τη σημερινή νίκη, εμείς πρέπει να προστατεύσουμε την επόμενη ημέρα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να ηρεμήσουμε τώρα. Αυτά που είδαμε σήμερα στο ΟΑΚΑ, στο γήπεδο μας ξεχάστε τα!
Θέλω να σας συγχαρώ για τη συμπεριφορά σας γιατί είσαστε εντάξει σε όλα και μάγκες. Πάμε τώρα να το γιορτάσουμε!"

"Αυτά που έγιναν στο ΟΑΚΑ ήταν θλιβερά και σας δίνω συγχαρητήρια που καταφέρατε και πήρατε μια μεγάλη νίκη σε αντίξοες συνθήκες. Εμείς να ξέρετε ότι όλα αυτά δεν θα τα προβάλλουμε, ούτε θα στείλουμε DVD στην ΕΠΟ και στην UEFA όπως έκαναν άλλοι. Αυτό που έχει σημασία είναι το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου κι εμείς θέλουμε να το προστατεύσουμε γιατί ο Ολυμπιακός θέλει το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως σας είχα πει και την Πέμπτη, για μένα είχε μεγαλύτερη σημασία να νικήσετε στο ντέρμπι και όχι τη Μέταλιστ. Στην Ευρώπη κάνατε καλή πορεία και σας αξίζουν επίσης συγχαρητήρια για ό,τι καταφέρατε εκεί. Να ξέρετε όμως ότι το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και θέλω νίκες μέχρι το τέλος. Επίσης, υπάρχει και το Κύπελλο. Στόχος μας είναι το νταμπλ και με τον ΟΦΗ την Τετάρτη θέλω πάλι νίκη".

Στη συνέχεια μίλησε για τον τεχνικό των "ερυθρολεύκων": "Θέλω επίσης να ευχαριστήσω πολύ τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την καλή δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα, διότι είναι ένας σπουδαίος προπονητής, ο οποίος θα μπορούσε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης, αλλά παρά το γεγονός αυτό, είναι στον Ολυμπιακό γιατί αγαπάει τόσο το σύλλογο όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο θέλει να δει να προοδεύει".

Ακολούθως είπε: "Θέλω να τονίσω τόσο σε εσάς τους παίκτες, όσο και στους δημοσιογράφους, ότι καλό θα ήταν να ξεχάσουμε τα έκτροπα που έγιναν και ούτε να τα διαφημίζουμε, ούτε να τα προβάλλουμε γιατί κάνουν κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σαν χώρα αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα και οι Έλληνες παίκτες της ομάδας με καταλαβαίνουν περισσότερο οπότε καλό θα ήταν να μην τα προβάλλουμε, ώστε και οι ξένοι παίκτες μας να έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για εμάς στο εξωτερικό. Πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Τέλος, αναφερόμενος στα πριμ, τόνισε: "Όσον αφορά στα πριμ και τα μπόνους που σας τα έχουμε κόψει, σύντομα θα επιστρέψουν. Θα σας έλεγα να πάμε τώρα όλοι μαζί στα μπουζούκια, αλλά αυτά μπορούν να περιμένουν. Θα πάμε όταν πρέπει. Έχουμε τον ημιτελικό του Κυπέλλου και θέλουμε κι εκεί νίκη. Σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθειά σας και τη μεγάλη νίκη και πάνω απ' όλα ο Ολυμπιακός".

Δεν υπάρχουν σχόλια: