Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Συνέντευξη Ιβκοβιτς

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αρχικά σχολίασε: "Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Χτες ο Ολυμπιακός, από θέμα τακτικής και ομαδικότητας, έπαιξε όπως θα έπρεπε να παίξει, εναντίον της Σιένα. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε υψηλό ρυθμό. Θα έλεγα πως αυτή η σειρά είναι η ενέργεια (Ολυμπιακός), εναντίον της εμπειρίας (Σιένα). Δεχτήκαμε για 35 λεπτά έναν πόντο ανά λεπτό κάτι το οποίο πρόκειται για μία τρομερή αμυντική επιτυχία.

Η ομάδα έτρεξε στον αιφνιδιασμό, όπως θέλαμε, και τώρα συνεχίζουμε. Σε αυτή την σειρά, πάντως, δεν γίνεται να περιμένουμε δύο ίδια παιχνίδια. Περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι και πιστεύω πως την Παρασκευή η ομάδα μας θα είναι έτοιμη. Σήμερα κάναμε μία προπόνηση όπως ακριβώς θα θέλαμε και όπως χρειάζεται. Δυστυχώς, στην ομάδα έχουμε τρεις τραυματισμούς παικτών, οι οποίοι χτύπησαν στον 3ο ματς της Τετάρτης.

Ο Πρίντεζης ακολούθησε ένα ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης (είχε γυρίσει το πόδι του), αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό, ενώ ο Λο μαζί με τον Ντόρσεϊ έκαναν αποθεραπεία. Θέλω να πιστεύω, πάντως, πως και οι δύο Αμερικανοί μας θα είναι στο ματς έτοιμοι. Θα κοιτάξουμε το πρωί της Παρασκευής σε τι κατάσταση βρίσκονται".

Γι την εξαιρετική εμφάνιση στο τρίτο ματς της σειράς, είπε: "Δώσαμε, όντως, μία καλή παράσταση μπροστά στον κόσμο μας κόντρα στη Σιένα, αλλά αυτό ήταν κάτι που μας βγήκε. Γενικά, θέλω να πω πως ο χρόνος δούλεψε για εμάς, τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά και όλο αυτό το πράγμα μας βγήκε στο παιχνίδι μας. Κάναμε, πράγματι, ένα πολύ καλό παιχνίδι την Τετάρτη απέναντι στη Σιένα, παίζουμε καλό μπάσκετ, και προσφέραμε στον κόσμο μας μία πολύ καλή εμφάνιση. Μας βοήθησαν οι φίλαθλοι μας και λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε, θα θέλαμε ακόμη μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους οπαδούς μας στο γήπεδο. Τους περιμένουμε".

Για τον Λο, σχολίασε: "Ο Λο έχει κάνει μέχρι στιγμής υπερπροσπάθεια. Είχε έναν τραυματισμό στο ματς με την Γαλατασαράι και μετά μας έλειψε πάρα πολύ στον τελικό του Κυπέλλου. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν τον είχαμε, διότι θα μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Έχει δεχτεί χτυπήματα και έχει αντιμετωπίσει μικροτραυμτισμούς το τελευταίο διάστημα. Τώρα κάνει αποθεραπεία.

Γενικά, όμως, είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την παρουσία του στην ομάδα. Έχει περάσει δυσκολίες και αλλαγές το τελευταίο διάστημα και δεν του είναι εύκολο. Από την Παρτιζάν ήρθε στον Ολυμπιακό στα μισά της σεζόν, αλλά προσαρμόστηκε γρήγορα, αν και ήρθε από την Σερβία με τραυματισμό και είχε μείνει εκτός δράσης για 20 μέρες. Πιστεύω πως ο Λο μπορεί να μας βοηθήσει στη συνέχεια σε μεγάλο βαθμό".

RedPlanet.gr - Ίβκοβιτς ενόψει 4ου ματς με Σιένα από redplanetgr

Δεν υπάρχουν σχόλια: