Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Δηλώσεις παικτών

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης, τονίζοντας τα εξής:

"Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έπαιξε κλειστά, ήταν δύσκολο να βρούμε διαδρόμους, αλλά είχαμε ευκαιρίες, πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα. Είναι καλό που πήραμε μία καθαρή νίκη. Αν παίξουμε έτσι και στην Κρήτη θα περάσουμε στον τελικό. Θα πρέπει όμως να κάνουμε το παιχνίδι μας και στην Κρήτη, αν και εκεί τα πράγματα πιθανόν να είναι διαφορετικά"
Ο Κέβιν Μιραλάς στάθηκε στην κατάκτηση της νίκης
"Πολύς κόσμος περίμενε αυτό το παιχνίδι, πως θα τελειώσει με 2-0 ή 3-0, όμως ο αντίπαλός μας έπαιξε διαφορετικά και μας δυσκόλεψε. Παρόλα αυτά δημιουργήσαμε ευκαιρίες και φτάσαμε στη νίκη.
Ήταν μία καλή νίκη στην έδρα μας και περιμένουμε τον επαναληπτικό να δούμε τι θα γίνει. Σήμερα ήταν δύσκολα γιατί η ομάδα ήταν κουρασμένη, αλλά είμαστε χαρούμενοι γιατί παρά τον Γολγοθά είμαστε μπροστά με αρκετούς βαθμούς διαφορά και χωρίς τραυματισμούς", είπε αρχικά ο Βέλγος επιθετικός.

Σε ερώτηση για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι πρωταθλητής την προσεχή Κυριακή (25/3) υποστήριξε: "Μπορεί να γίνει αυτή την Κυριακή ή την άλλη, αλλά είναι θέμα χρόνου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς για τον κόσμο μας και την αξιοπρέπειά μας.

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ έμεινε ο Πάμπλο Ορμπάιθ

"Κάναμε καλό παιχνίδι. Βάλαμε ένα γκολ και μπορούσαμε περισσότερα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στο δεύτερο ματς στην Κρήτη", είπε αρχικά και πρόσθεσε για την διαχείριση του υλικού από τον προπονητή: "Ο προπονητής διαχειρίζεται τους παίκτες όπως νομίζει καλύτερα και όποιος και να αγωνίζεται προσπαθεί να διατηρεί την ομάδα σε υψηλό επίπεδο".

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στη ρεβάνς είπε: "Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είναι πάντα το φαβορί και θα πάμε στη ρεβάνς να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: