Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

"Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για ακόμη μία φορά απέδειξε ότι οι μεγάλοι σύλλογοι δεν χρησιμοποιούν τεχνάσματα αλλά αποδεικνύουν την αξία τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Παράλληλα, συνεχίζουμε τον αγώνα μας σε κάθε επίπεδο για την εξυγίανση του επαγγελματικού βόλεϊ αποκρούοντας κάθε είδους συγκάλυψη και μεθόδευση απ’ οπουδήποτε και αν προέρχονται και έχουν ως συνέπεια να μην ξεκινούν από την ίδια αφετηρία οι ομάδες που συμμετέχουν στη Volleyleague.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. δηλώνει στους φιλάθλους και τα μέλη του ότι θα προασπίσει τα συμφέροντά του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, συμφέροντα που πρέπει να έχει ο κάθε υγιής σύλλογος.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. αποφάσισε, εφέτος, ως προτεραιότητα την οικονομική εξυγίανση με στόχο να βάλει στέρεες βάσεις για τη δημιουργία μίας ομάδας που θα κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους μας για πολλά χρόνια.

Παρ’ όλες τις ατυχίες που αντιμετωπίζει η ομάδα βόλεϊ ανδρών –τραυματισμοί κλπ.- έχουμε εμπιστοσύνη στους βολεϊμπολίστες και το τεχνικό επιτελείο ότι θα προχωρήσουν στην επίτευξη του στόχου μας.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. τονίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι από εδώ και στο εξής θα είναι απέναντι σε όποιον προσπαθήσει με άνομες ενέργειες να δημιουργήσει μία πλασματική εικόνα πρωταθλητισμού σε βάρος των ομάδων που πρέπει να είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.".

Δεν υπάρχουν σχόλια: