Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ούτε τον οίκτο μας δεν αξίζουν πια

Ειλικρινά αυτό το συνονθύλευμα που πίστευε!!! ότι μπορεί να μας πάρει το πρωτάθλημα φέτος δεν αξίζει πλέον ούτε τον οίκτο μας.
Αν αυτός είναι ο αιώνιος αντίπαλος μας , όπως έχει καταντήσει, μάλλον θα πρέπει να αναζητήσουμε κάποιον άλλον για αντίπαλο.
Μια ομάδα για λύπηση πραγματικά σε όλα τα επίπεδα. Με μέτρια παικτάκια που βουτούσαν επί 80 λεπτά μπας και τους λυπηθεί ο Κάκος και τους δώσει φάουλ, (όχι ότι έδωσε λίγα), με διοίκηση ανύπαρκτη, με μετόχους που δεν θέλουν να ασχολούνται μαζί της, με προπονητή που εδώ και 5 μήνες μιλάει μόνο για διαιτησία όπως έκανε και χτες το βράδυ (αν είναι δυνατόν!!!), με μέλη ΔΣ αστείους παλαίμαχους που έβγαζαν διακηρύξεις απαγορεύοντας στα μέλη του ΔΣ του Ολυμπιακού να παρευρεθούν στο ΟΑΚΑ, με οπαδούς κάφρους, που νόμιζαν ότι κάνοντας το ματς ζούγκλα θα μασούσαν οι παίκτες μας και θα κάθονταν να χάσουν.
Αλλά λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς οι παίκτες του Θρύλου έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ καρύδια και δεν μασάνε ούτε από καφριλίκια ούτε από μολότωφ ούτε από τίποτα. Απλά είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν σε όλες τις συνθήκες.
Αυτό πάλι με τα επεισόδια που κάνουν οι οπαδοί του ΠΑΟ, είναι ένα συνεχιζόμενο «θέατρο επιχειρήσεων», που λαμβάνει χώρα από πέρυσι συνεχώς, αλλά όλοι προσπαθούσαν να μας βγάλουν τρελούς λέγοντας μας ότι τα επεισόδια τα κάνουν αντιεξουσιαστές και όχι οπαδοί του ΠΑΟ.
Τώρα λοιπόν ας τα λουστείτε. -3 φέτος, -2 του χρόνου , 2-3 αγωνιστικές κεκλεισμένων και καμία 200 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο.
Όταν κλείνατε τα μάτια επί 2 χρόνια, που όπου πήγαν οπαδοί σας έκαναν επεισόδια και διέλυσαν πόλεις ολόκληρες, τότε καλά να πάθετε. Γιατί απλά δεν υπήρξε φορά που πήγαν στην επαρχία οπαδοί του ΠΑΟ και δεν έσπασαν τις πόλεις που τους φιλοξένησαν. Τα βίντεο υπάρχουν ελεύθερα στο διαδίκτυο, αναζητήστε τα και βρείτε τα να τα δείτε.
Επίσης για τους λεγόμενους υποκινητές των επεισοδίων και τους ηθικούς αυτουργούς που λέτε όλοι , μην ψάχνετε μακρυά. Κοιτάξτε απλά μέσα στην ομάδα σας και θα βρείτε αρκετούς………..Ο νοών νοείτω.
Ειλικρινά δεν βρίσκω κανένα νόημα να ασχοληθώ άλλο με μια ομάδα ΑΝΥΠΡΚΤΗ σε όλα τα επίπεδα.
Θα φτάσουμε στο σημείο να πανηγυρίζουμε εμείς οι Ολυμπιακοί στο τέλος αν βρεθεί κανένας Άραβας κορόιδο να βάλει κανένα ευρουλάκι, (που δεν το βλέπω), μήπως ξαναγίνετε αξιοπρεπής ομάδα και σοβαρός αντίπαλος μας κάποια στιγμή πάλι.
Για τη ώρα πάντως ούτε τον οίκτο μας δεν αξίζετε. Περαστικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: