Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Δηλώσεις παικτών

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ορμπάιθ:

"Είναι πολύ άσχημο αυτό που συνέβη και πολύ κακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό ματς δυστυχώς τέλειωσε με αυτό τον τρόπο. Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Είναι σπουδαία νίκη για εμάς αλλά αυτό που συνέβη σήμερα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να το λάβουν όλοι υπόψιν τους. Είμαστε συγκρατημένοι και θέλουμε να κερδίσουμε σε όλα τα υπόλοιπα ματς που απομένουν. Δεν πρέπει να εφησυχαστούμε μέχρι να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αβραάμ Παπαδόπουλου:

"Αυτό που θέλουμε όλοι και ο κόσμος ειδικά, είναι να βλέπουμε ποδόσφαιρο, ένα ματς 11 εναντίον 11. Είναι αρνητικό για το ποδόσφαιρο να συμβαίνουν όλα αυτά, δεν τους θέλουμε αυτούς στο γήπεδο, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο κόσμος του ποδοσφαίρου τους θέλει… Είναι αρνητικό και πρέπει κάποια στιγμή να πάψει να συμβαίνει. Αυτό που θέλαμε ήταν να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή, ήταν ένα μέτριο παιχνίδι γενικότερα. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και είχε τον έλεγχο από την αρχή του παιχνιδιού. Νομίζω κάτω από αυτές τι συνθήκες δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο, το καταδικάζουν όλοι το γεγονός αυτό και ο Παναθηναϊκός, αλλά θα πρέπει να πάψουμε κάποια στιγμή να ασχολούμαστε με όλα αυτά και να μείνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι, να υπάρξει μια λύση και όσοι είναι να μην έρχονται στο γήπεδο. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι έτσι, σαν αυτόν που δημιούργησε αυτά τα γεγονότα. Πιστεύω μετά το σημερινό (σ.σ. Κυριακή 18/3) αποτέλεσμα, ότι κάναμε ένα σημαντικό βήμα αλλά θα πρέπει να μείνουμε "προσγειωμένοι" γιατί υπάρχουν 5 παιχνίδια ακόμα συν αυτά του Κυπέλλου. Πρέπει να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να βελτιωθεί η ομάδα για να έχει ένα καλό τέλος, γιατί αυτό που μένει είναι τα τελευταία αποτελέσματα και η τελευταία γεύση".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μέλμπεργκ:

"Είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει, εμείς ήμασταν επικεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Κοιτάμε το ματς με τον ΟΦΗ την Τετάρτη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι έχουμε καταφέρει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: