Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Αναβολή στα πλέι οφ βόλει

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 77η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ, που πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις:

-Η αναβολή των play offs για τις θέσεις 1-4 που είχαν οριστεί, μέχρις ότου να ξεκαθαρίσουν οι εκκρεμότητες που υφίστανται ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και αφορούν ΤΑΑ μέλη της Ένωσης.

-Θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι ντόπινγκ στους αγώνες για τις θέσεις 1-2 και στα Play outs.

-Απορρίφθηκε το κοινό αίτημα των ΤΑΑ Άρη, ΠΑΟΚ για τη διεξαγωγή του μεταξύ τους αγώνα (για τις θέσεις 5-8) στη Θεσσαλονίκη και να τηρηθούν όσα αναφέρονται στην Προκήρυξη του πρωταθλήματος, ενώ όσον αφορά για οικονομικά ζητήματα που αφορούν τους αγώνες για τις θέσεις 5-8 θα αποφασίσει το ερχόμενο ΔΣ.

-Συγκροτήθηκε επιτροπή η οποία θα κάνει σχετική εισήγηση στο ΔΣ για το αν θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση προς τους αθλητές του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

-Ο κ. Χρήστος Καρβούνης υπέβαλλε την παραίτηση του από τη θέση του Α' αντιπροέδρου της ΕΣΑΠ".


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

"Ευτυχώς που έπεσαν οι μάσκες. Για άγνωστους προς εμάς λόγους, οι αρμόδιοι φορείς της Πολιτείας και ιδιαίτερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχουν κλείσει τα μάτια και τα αφτιά στο θέμα της μοναδικής ομάδας που συμμετέχει σε επαγγελματικό πρωτάθλημα - κάνοντας μάλιστα μεταγραφές – χωρίς να διαθέτει φορολογική ενημερότητα όπως αποδείχτηκε με αφορμή τη μη θεώρηση από την Εφορία των εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της.

ΥΓ: Είναι αυτονόητο ότι ο Ολυμπιακός συμμετέχει και στο πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών τηρώντας κατά γράμμα όλους τους κανόνες που διέπουν την προκήρυξη της διοργάνωσης σε αντίθεση με όποιον δεν τηρεί –στο βωμό της σκοπιμότητας της κατάκτησης ενός τίτλου- αυτό που επιβάλλει η νομιμότητα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π".

Δεν υπάρχουν σχόλια: