Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

Ο Ιβάν (Μίλκοβιτς), ο τρομερός στο βόλεϊ του Θρύλου


Μια από τις μεγαλύτερες (αν όχι η κορυφαία) μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ, ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς η ατζέντισα του Ιβαν Μίλκοβιτς, Μίρα Πόλιο, απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και ο 29χρονος Σέρβος διαγώνιος θα φορέσει την “ερυθρόλευκη” φανέλα, αλλάζοντας δεδομένα και ισορροπίες. Ο Μίλκοβιτς θα παίζει για τα επόμενα δυο χρόνια στον Ολυμπιακό, έναντι 1.1 εκατομμυρίων ευρώ (550.000 ετησίως).
Σε αυτό βοήθησαν βέβαια τόσο ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός όσο και ο Κ. Μαρινάκης και ο Π. Αγγελόπουλος.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: “Το Τ.Α.Α. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την συμφωνία του με τον κορυφαίο διαγώνιο του κόσμου, Ιβάν Μίλκοβιτς για συνεργασία δύο ετών“.
Παράλληλα, εκδόθηκαν δύο ανακοινώσεις ευχαριστίας τόσο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και για τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Αναλυτικά:
“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. εκφράζει τις θερμές και μεγάλες ευχαριστίες του προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την μεγάλη συμβολή του στην απόκτηση του κορυφαίου βολεϊμπολίστα Ιβάν Μίλκοβιτς, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Ολυμπιακού αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το μεγάλο του ενδιαφέρον και την αγάπη του για τον Ολυμπιακό”.
“Η Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί το επίλεκτο μέλος της Ολυμπιακής οικογένειας Παναγιώτη Αγγελόπουλο για την μεγάλη συμβολή του στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του βολεϊμπολίστα Ιβάν Μίλκοβιτς, που κύριο ρόλο στην επιτυχή κατάληξη του έπαιξε η προσωπική σχέση του με τη μάνατζερ του αθλητή κ. Μίρα Πόλιο. Η ανάμειξη του Παναγιώτη Αγγελόπουλο στην υπόθεση της μεταγραφής του Μίλκοβιτς ήταν σημαντική και καθοριστική και συνέβαλε τα μέγιστα στο να επιτευχθεί η μεγαλύτερη μεταγραφή του ελληνικού βόλεϊ. Μια μεταγραφή που καθιστά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πανίσχυρο στον ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο”.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε οτι: “Ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα όταν μου μίλησαν για την μεταγραφή του Μίλκοβιτς. Η παρουσία του παίκτη είναι κόσμημα όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά και το ελληνικό βόλεϊ και έτσι δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή“.

Δεν υπάρχουν σχόλια: