Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

Βοήθα Παναγιά φέτος……..

Μάλλον είναι ο πιο επιεικής τίτλος που θα μπορούσα να βάλω μετά τα χάλια που αντίκρυσα στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Ολλανδική Τβέντε ,όπου όπως ήταν απολύτως φυσικό χάσαμε (μόνο ) με 2-0. Ενας απλά τραγικός Ολυμπιακός. Χωρίς ούτε μια φάση σε όλον τον αγώνα. Μαύρα χάλια απλά!!! Τώρα θα μου πείτε ότι φιλικά είναι και μην βιάζεσαι να μιλήσεις κτλ. Κουραφέξαλα!!! Τα χάλια φαίνονται φέτος από χιλιόμετρα. Εχουμε τραγικές ελλείψεις παικτών και στον Πειραιά δεν κινείται φύλλο. Το ανέκδοτο με τον Μ. Αλόνσο θα τελιώσει καμία φορά επιτέλους? Είναι ντροπή για τον Ολυμπιακό να δοκιμάζει 20 μέρες έναν παίκτη που δεν κάνει ούτε για τον Πανθρακικό. Στείλτε τον στον διάλο να υσυχάσουμε επιτέλους. Ημαρτον κ. Βαλβέρδε. Μας δουλεύετε και εσείς από τώρα? Δεν τον βλέπετε τον άνθρωπο ότι δεν κάνει? Πάρτε τον Καρντόσο να τελειώνουμε . Οσο είναι ακόμη διαθέσιμος. Αντε μπράβο. Η βάλε τον Κατσικογιάννη να παίξει. Είναι μια κλάση καλύτερος από το παλτό τον Αλόνσο.

Οσο για τον Οσκαρ Γκονζάλες αν τον αγόρασαν όπως λένε στον Ολυμπιακό 2,7 εκατ € ενώ πέρυσι ο Γκαλέτι κόστισε 2,1 εκατ € , τότε ή αυτοί είναι μαλάκες ή εμάς περνάνε για μαλάκες. Μάλλον το δεύτερο ισχύει.

Και για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμη, η Τβέντε είναι στους πιθανούς αντιπάλους μας για τα προκριματικά του Champions League. Εγώ, (και πολλοί άλλοι), τα γράφω εδώ και ένα μήνα αλλά οι διοικούντες στα Αρ…..α τους.

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά. Μόνο να μην έχουμε κλάματα και κορνέδες Αυγουστιάτικα προσέξτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: