Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Συνεχίζεται η μεταγραφική καθυστέρηση στον Ολυμπιακό

Για μια ακόμη εβδομάδα δεν ολοκληρώθηκε καμία μεταγραφή από πλευράς Ολυμπιακού και ενώ το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε και η ομάδα επέστρεψε ήδη από το Σέεφελντ. Αν και αυτήν την εβδομάδα δεν καταφέρουν να πάρουν παίκτη τότε τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά επικίνδυνα και δύσκολα. Και αυτό γιατί η ομάδα θα βρίσκεται ήδη στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία και θα εξακολουθεί να μην έχει όλες τις λύσεις στα χέρια της, ενώ και οι Έλληνες διεθνείς θα ενσωματωθούν αυτές τις ημέρες στις προπονήσεις.
Πότε θα προλάβουν να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες, πότε θα προλάβουν να αφομοιώσουν την τακτική και τα συστήματα του προπονητή?
Έλα ντε? Όπως φαίνεται το βάρος της πρόκρισης στο επόμενο Champions League θα το πάρουν και φέτος οι παλιοσειρές της ομάδας και γενικότερα η περυσινή ομάδα.
Και ενώ δυσκολεύονται αφάνταστα να ολοκληρώσουν έστω και μια μεταγραφή παραμένουν ακόμη μετέωροι παίκτες που έκαναν ήδη προετοιμασία με την ομάδα, όπως οι Λεντέσμα, Νούνιες, Λούα Λούα, Ντομί.
Ακούω συνέχεια τον τελευταίο καιρό ότι ψάχνουμε να βρούμε παίκτη του στυλ του Λούα Λούα. Αλήθεια τότε γιατί δεν κρατάμε τον ίδιο τον Λούα Λούα και ψάχνουμε να βρούμε άλλον στο ίδιο στυλ? Πραγματικά απίστευτα πράγματα γίνονται φέτος.
Και μια παράκληση. Αν είναι να παίζουμε με τον Μίκελ Αλόνσο του χρόνου καλύτερα να δώσουν ευκαιρίες στον Κατσικογιάννη. Νομίζω ότι είναι μετριότατος παίκτης. Μακάρι να με διαψεύσει.
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να ανησυχεί και να τον ζώνουν τα φίδια με τα τεκταινόμενα φέτος το καλοκαίρι , με εξαίρεση το θέμα του προπονητή.
Ελπίζω κατά την διάρκεια της εβδομάδας η διοίκηση να μας διαψεύσει όλους με τις κινήσεις τις. Και επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά. Σε ένα μήνα παίζουμε προκριματικά Champions League, και τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο άλλες χρονιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: