Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Πάει ο Ντούντα, πάει ο Ντούσερ ας μην χαθεί και ο Αβραάμ

Τα πράγματα εξελίσσονται όλο και χειρότερα για τον Ολυμπιακό φέτος, όσον αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις. Μετά την εμμονή σε παίκτες όπως οι Ντούντα και Ντούσερ, οι οποίοι έδειχναν με δηλώσεις τους ότι δεν επιθυμούν να έρθουν στην Ελλάδα και το χάσιμο χρόνου (σχεδόν 15 ημέρες) σε 2 χαμένες υποθέσεις, φτάνουμε 4 Ιουλίου και ακόμη δεν έχουμε πάρει αμγυντικό χαφ, κεντρικό αμυντικό , αριστερό χαφ και επιθετικό, τουλάχιστον. Και ενώ η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά στο Σέεφελντ.
Με άλλα λόγια από προγραμματισμό άστα βράστα. Να δούμε πότε επιτέλους θα κάνουμε μεταγραφή. Μας έφαγε η σιγουριά μας ότι ο Ντούσερ θα έρθει σίγουρα και παπαριές. Και ήρθε μια ωραία πρωία και ο Ντούσερ σου έριξε χυλόπιτα που ήταν όλη δική σου. Τουλάχιστον ας μην χαθεί και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Κάντε ότι νομίζετε για να τον αποκτήσετε , όχι ότι είναι κανένας παικταράς ολκής αλλά μόνο για επικοινωνιακούς λόγους πλέον. Αν χαθεί και αυτός από τον ΠΑΟ τότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες . Χάσατε όλους τους πρώτους στόχους από το εξωτερικό ας μην χαθεί και ο μοναδικός Έλληνας που θέλουμε.
Σωκράτη μήπως έκανες λάθος τελικά που έδιωξες τον Ιβιτς? Καλός και άγιος ο κ. Χρυσικόπουλος αλλά μάλλον δεν είναι τόσο ικανός στις διαπραγματεύσεις για παίκτες. Για οικονομικός διευθυντής μάλλον είναι καλός. Αλλά έκαστος στο είδος του. Θα φτάσουμε στο σημείο δηλαδή να νοσταλγούμε τον Λούβαρη πάλι? Έλεος.
Αν δεν μπορούν οι υπάλληλοι σου τουλάχιστον κάνε εσύ πρόεδρε τις κινήσεις μόνος σου. Έχουμε καθυστερήσει ήδη υπερβολικά και τα προκριματικά του Αυγούστου μας περιμένουν. Τελειώστε επιτέλους τις μεταγραφικές υποθέσεις άμεσα.
Και όσο για τον Βαλβέρδε αν νομίζουν εκεί στον Ολυμπιακό ότι πήραν έναν θαυματοποιό τότε κάνουν λάθος. Προπονητής είναι ο άνθρωπος, δεν είναι ο Σούπερμαν.
Και ανεβάστε λίγο και το μπάτζετ ρε παιδιά. Περίπου 55-60 εκατομύρια έσοδα είχατε φέτος. Δώστε και κανένα ευρώ παραπάνω. Ότι δώσαμε-δώσαμε δηλαδή πέρυσι και φέτος τζίφος. Επιστροφή στις περιόδους των ισχνών αγελάδων. Δηλαδή πληρώσαμε φέτος για προπονητή και θα την βγάλουμε πάλι με τους Ντομίδες και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις?
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: