Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

Η φετινή τραγωδία συνεχίζεται…..

Το φετινό χάλι στα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού δεν έχει τελειωμό. Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά της ομάδας και πιθανόν είναι δύσκολο να επαναληφθεί και στο μέλλον. 31 Ιουλίου σήμερα και ακόμη προσπαθούν να βρουν παίκτες . Μαύρα χάλια. Και ενώ η ομάδα σε όσα φιλικά έπαιξε έδειξε πολύ κακό πρόσωπο. Μέχρι τώρα δείχνει να είναι η χειρότερη ομάδα του Ολυμπιακού την τελευταία 10ετία που μπορώ να θυμηθώ. Διαβάζω σήμερα στις εφημερίδες : σε θρίλερ εξελίσεται το θέμα Ντιόγο , πάλι βλέπει Ντούντου (που αρνείται πεισματικά να έρθει στην Ελλάδα). Τι θα γίνει ρε παιδιά? Θα πάρετε κανέναν παίκτη φέτος? Εχετε 7 ημέρες να δηλώσετε τους παίκτες στην ΟΥΕΦΑ και ακόμη δεν έχετε κάνει μεταγραφές. Φυσικά μην περιμένετε να παίξει κανείς από αυτούς που θα αποκτηθούν (αν αποκτηθούν τελικά), στα προκριματικά του Champions League. Καμία περίπτωση δεν υπάρχει. Και είναι απόλυτα λογικό. Το οποίο ματσάκι είναι σε 12- 13 ημέρες έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Τότε να σας δω με τον προγραματισμό, (εδώ γελάμε), σας φέτος . Και να θυμίσω ότι πρέπει στους 21 παίκτες που θα δηλωθούν οι 5 να είναι γηγενείς κάτω των 21 ετών με παρουσία στην ομάδα κάποια χρόνια. Το πρόβλημα είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει τέτοιους παίκτες. Εχει μόνο 1-2. Οπότε θα δηλωθούν μόνο 18 παίκτες στην ΟΥΕΦΑ, καθώς αν δεν έχεις παίκτες αυτής της κατηγορίας δεν μπορείς να δηλώσεις άλλους. Να σας πω την αλήθεια , εκεί που ήμουν ενθουσιασμένος έχω αρχίσει να αμφιβάλλω και για τον Βαλβέρδε με αυτά που συμβαίνουν φέτος. Οταν μου δοκιμάζει τον Αλόνσο 25 ημέρες ενώ φαίνεται από την 3η ημέρα ότι είναι παλτουδιά τότε δεν ξέρω τι να πω. Και το κακό είναι ότι έχει αρχίσει και ο αθλητικός τύπος να αμφιβάλλει και να τα χώνει στον προπονητή του Ολυμπιακού. Και έχουμε μόλις 31 Ιουλίου. Σκέψου τι θα γίνει δηλαδή τον Σεπτέμβριο. Φυσικά υπεύθυνη για αυτό είναι αποκλειστικά η διοίκηση του Ολυμπιακού που φέτος τα έχει κάνει μούσκεμα σε όλα τα θέματα. Ουσιαστικά είναι ανύπαρκτη. Οπου χτύπησε πόρτες για παίκτες έφαγε χυλόπιτα που ήταν όλη δική της. Ακόμη και από τον Μπασινά. Ημαρτον!! Παρεπιμπτόντως βρίσκω τραγικά λάθος την επικοινωνιακή πολιτική τους Ολυμπιακού στο θέμα Μπασινά. ΑΝ θες να τον πάρεις πάρτον και μην κάνεις γκάλοπ στον κόσμο. Αλλά από τον Ντούσερ να πάμε στον Μπασινά? Ελεος!!
Ειμαι περίεργος να δω σήμερα την αντίδραση του κόσμου σε όλα αυτά που συμβαίνουν, στο φιλικό με την Χετάφε. Επίσης είμαι περίεργος να δω πόσοι θα πάνε στο γήπεδο.
Εγώπάντως εξακολουθώ να το φωνάζω. ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΕΤΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ!!
Επιτέλους κάντε αυτό που πρέπει. Αλλιώς αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε άλλο, αφήστε να το κάνει κανένας άλλος που έχει όρεξη. Βλέπε αδελφοί Αγγελόπουλοι. Μην φτάσουμε στο σημείο να γίνουμε και εμείς σαν τον ΠΑΟ με την ΠΕΚ.
ΞΥΠΝΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: