Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

Συμφωνία για Λέτο?

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν είναι διαφωτιστική, αλλά η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του πειραϊκού συλλόγου: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. γνωστοποιεί, ότι σε σημερινή συνάντηση του Γενικού Διευθυντή της Π.Α.Ε. κ. Γιάννη Χρυσικόπουλου με τους εκπροσώπους του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Σεμπαστιάν Λέτο, διερευνήθηκαν οι δυνατότητες ένταξής του στην ομάδα μας".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός ουσιαστικά ήρθε σε συμφωνία με τους δύο μάνατζερ του Λέτο και ο παίκτης θα καταλήξει στο μεγάλο λιμάνι, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Αρκεί, να μην αποκτήσει μέχρι το τέλος του μήνα κοινοτικό διαβατήριο ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, καθώς αν συμβεί κάτι τέτοιο ο Αργεντινός άσος θα παραμείνει στη Λίβερπουλ.

Όλα δείχνουν πως ο Λέτο δύσκολα θα καταφέρει να γίνει κοινοτικός και ο δρόμος για την έλευσή του στον Πειραιά είναι ορθάνοιχτος. Πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν θα υπάρξει οψιόν αγοράς για τον Ολυμπιακό το επόμενο καλοκαίρι, μιας και ο Σεμπαστιάν Λέτο υπολογίζεται από τη Λίβερπουλ για τα επόμενα χρόνια. Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, η αγγλική ομάδα δεν θα έμπαινε στη διαδικασία δανεισμού του παίκτη, αν ο Αργεντινός είχε στην κατοχή του κοινοτικό διαβατήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: