Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

Ο Τσίλντρες στον Θρύλο, αλλο ενα μπαμ

O Τζος Τσίλντρες υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα του αποφέρει 20 εκατομμύρια δολάρια, ολοκληρώνοντας έτσι τη μεγαλύτερη μεταγραφή όχι μόνο του καλοκαιριού, αλλά και της δεκαετίας των 00’s!
Ο Τζος Τσίλντρες παρουσιάστηκε και επίσημα έχοντας στο πλευρό του τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Αμερικανός ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας: “Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος. Από τη στιγμή που ήρθα στην Αθήνα, η επιλογή μου ήταν εύκολη. Θέλω αυτό που θέλουμε όλοι, δηλαδή τίτλους. Είχα μιλήσει με τον Ολυμπιακό τις προηγούμενες ημέρες και μόλις ήρθα εδώ μού λύθηκαν όλες οι απορίες”.

Για τους αδελφούς Αγγελόπουλους: “Έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου καθώς έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν“.
Για τον κόσμο του Ολυμπιακού, είπε: “Έχω καλή εικόνα για τον κόσμο του Ολυμπιακού, έμαθα ότι είναι ενθουσιώδης και φωνάζει πολύ. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να τον ικανοποιήσω“. Τέλος, για τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων αναφορικά με το όνομά του, είπε: “Είχα ενημερωθεί ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά όταν το είδα κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη δυναμική“.
Ασφαλώς και πρόκειται για μια τεράστια μεταγραφή που θα αλλάξει τα δεδομένα στο Ελληνικό αλλά και στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ , και βέβαια και την πορεία του Ολυμπιακού προς την κορυφή ξανά.

Πάντα τέτοια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: