Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Βιαστείτε κύριοι………ο χρόνος τελειώνει……….

Επιτέλους κύριοι στον Ολυμπιακό, βιαστείτε λίγο γιατί ο χρόνος τελειώνει, τα περιθώρια στενεύουν και η υπομονή του κόσμου εξαντλείται μέρα με την μέρα. Η γκρίνια και η απογοήτευση πλέον είναι διάχυτη στον κόσμο του Ολυμπιακού.
Αρκετά κολοβαρέσατε σχεδόν 2,5 μήνες μέχρι τώρα. Αρκετά κάνατε διακοπές κ. Κόκκαλη. Ας είχατε πάρει τεχνικό διευθυντή για να τελειώνει τις μεταγραφικές υποθέσεις. Αλλά εσείς προτιμήσατε το αυταρχικότατο και αναχρονιστικό μοντέλο Πρόεδρος-προπονητής–παίκτες χωρίς κανέναν άλλον ενδιάμεσο. Τώρα τρέξτε να λύσετε τον γόρδιο δεσμό. Βλέπω τον Ιβιτς να έρχεται πάλι σε κανένα 10ήμερο για να κάνει μεταγραφές όπως πέρυσι. Ας μην γελιόμαστε και πέρυσι επί 1,5 μήνα δεν μπορούσαν να σταυρώσουν παίκτη και μόλις ήρθε ο Σέρβος που είναι η δουλειά του αυτή, πήρε όλους τους παίκτες σε 10 ημέρες. Τώρα παιδευόμαστε με τον κ. Χρυσικόπουλο ο οποίος είναι αξιόλογος οικονομικός μάνατζερ αλλά από μπάλα δεν σκαμπάζει μια όπως φαίνεται. Ήμαρτον πρόεδρε. Μην γυρνάς την ομάδα πάλι πίσω στον μεσαίωνα. Βάλε επιτέλους στελέχη αξιόλογα μέσα στην ΠΑΕ. Έχουν περάσει πια 14 χρόνια από τότε που ανέλαβες. Είναι καιρός να αλλάξεις την ΠΑΕ προς το καλύτερο. Είμαστε πια στον 21ο αιώνα και όχι στον μεσαίωνα. Πρέπει να είμαστε η μοναδική ΠΑΕ σε όλη την Ελλάδα που δεν έχει ούτε ένα αξιόλογο στέλεχος, έναν τεχνοκράτη που να ξέρει την δουλειά του. Ως πότε πια!!!!

Όλα αυτά τα λεω γιατί πλέον αισθάνομαι λίγο μαλάκας. Κάθε μέρα διαβάζω χιλιάδες ονόματα παικτών, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν να παίξουν ποδόσφαιρο πάνω από 6 μήνες. Με τέτοιους παίκτες δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα. Και επίσης διαβάζω για διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων που δεν καταλήγουν πουθενά. Έχουμε φαει στα μούτρα χυλόπιτες για να χορτάσουμε για 10 χρόνια.
Αλήθεια όλο αυτό το σκάουτιγκ που έγινε όλο τον χρόνια από Νινιάδη –Μπάντοβιτς τι έγινε? Ούτε μια εισήγηση δεν σας αρέσει? Τότε γιατί τους στέλνετε? Για να μου φέρνετε τους τυχαίους στυλ Μ. Αλόνσο που έχουν να παίξουν μπάλα 1 χρόνο? Δεν βάζετε μυαλό τόσα χρόνια με τους παροπλισμένους που πάτε και παίρνετε? Τουλάχιστον αφού δεν θέλετε να πληρώσετε βάλτε τους πιτσιρικάδες της ομάδας να παίξουν. Χίλιες φορές.
Και επιμένω να φωνάζω ότι σε 20 ημέρες παίζουμε προκριματικό champions League. Μια διαδικασία που ο Ολυμπιακός δεν έχει συνηθίσει να παίζει και όποτε έπαιξε τα βρήκε σχετικά σκούρα. Ας μην ξεχνάμε και τα παραλίγο χουνέρια του ΠΑΟ και της ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι εύκολο το πράγμα αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν το έχει καταλάβει στον Ολυμπιακό. Αλλά ποιος να το καταλάβει? Ο πρόεδρος που όταν διακοπές στην Μύκονο δεν κινείται τίποτε στην ΠΑΕ?
Βιαστείτε γιατί.....................θα έχουμε πολύ γέλιο φέτος. Τα μηνύματα για κορνέδες στα ραδιόφωνα πάνε και έρχονται τον τελευταίο καιρό. Πληροφοριακά το λεω αυτό. Δεν το υιοθετώ. Μην σκορπάτε την απογοήτευση στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: