Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Δελτίο τύπου ΠΑΕ Ολυμπιακός

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας, συνάντηση του Γενικού Διευθυντή της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. κ. Γιάννη Χρυσικόπουλου με τον προπονητή της ομάδας κ. Ερνέστο Βαλβέρδε.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας της ομάδας, για την οποία εκφράστηκε ικανοποίηση και παράλληλα τονίστηκε ότι με την προσθήκη των διεθνών, κατά τη διάρκεια του δευτέρου σταδίου της προετοιμασίας το οποίο θα διεξαχθεί στην Ολλανδία και με την διεξαγωγή των φιλικών αγώνων που ακολουθούν, θα καταστεί δυνατό να εξαχθούν ακόμα πιο ασφαλή συμπεράσματα ενόψει των υποχρεώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης συζητήθηκαν αναλυτικά οι μέχρι τώρα κινήσεις που έχουν γίνει για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, αλλά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός που θα ακολουθηθεί στη συνέχεια.

Ο κ. Χρυσικόπουλος θα έχει αύριο συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ιντεπεντιέντε, η οποία έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Λιονέλ Νούνιες, ενώ θα συναντηθεί και με τον αρχηγό της ομάδας Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: