Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

ΕπΑνόρθωσις τώρα.........

Έφτασε η ώρα για να σβηστεί η μουτζούρα που γράφτηκε στην ιστορία του Ολυμπιακού πριν από 15 ημέρες στην Κύπρο. Σήμερα το βράδυ στο Γήπεδο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός καλείται να ανατρέψει το ντροπιαστικό 3-0 του πρώτου αγώνα.
Ασφαλώς και δεν είναι εύκολο, αλλά αντίπαλος μας δεν είναι η Ρεαλ Μαδρίτης αλλά η Ανόρθωση. Ασφαλώς και ο καλός Ολυμπιακός δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μπορεί να ανατρέψει το σκορ.
Αλλά βασική προϋπόθεση είναι να εμφανιστεί στο γήπεδο ο ΚΑΛΟΣ Ολυμπιακός. Να εμφανιστούν παίκτες που θα τρωνε σίδερα από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα μέχρι το τελευταίο. Να μην αφήσουν τους παίκτες της Ανόρθωσης να πάρουν ανάσα. Λάθη δεν συγχωρούνται σήμερα το βράδυ. Πρέπει να υπάρξει αποφασιστικότητα, να γυαλίζει το μάτι των παικτών, τσαμπουκάς και πίστη πάνω από όλα. Ενώ απαραίτητη είναι και θεά τύχη να βρεθεί στο πλευρό μας σήμερα το βράδυ.
Αποδείξτε σήμερα ότι είσαστε άξιοι να συμμετέχετε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του κόσμου για 12η συνεχόμενη φορά. Θυμηθείτε τις περσινές εκπληκτικές σας εμφανίσεις, στην ίδια διοργάνωση και επαναλάβετε μια αντίστοιχη σήμερα. Αυτό είναι που απαιτεί ο κόσμος αλλά και η ιστορία του συλλόγου. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.
Όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει από εσάς να τον κάνετε υπερήφανο σήμερα.

Τώρα όσον αφορά τα χθεσινά έκτροπα κατά των Κυπρίων. Δεν νομίζω ότι αρμόζουν στην ιστορία του Ολυμπιακού. Δεν χρειάζεται να τρομοκρατούν κάποιοι κάφροι την ομάδα της Ανόρθωσης για να περάσει ο Ολυμπιακός.
Αυτό μπορούν να το καταφέρουν και οι παίκτες της ομάδας μας από μόνοι τους μέσα στο γήπεδο. Ότι έγινε χθες μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα.
Είμαι σίγουρος ότι μετά τα χθεσινά και η διαιτησία θα είναι εχθρική εναντίον της ομάδας μας. Ας το σκεφτούν τώρα αυτό οι ανεγκέφαλοι (με τι μυαλό αλήθεια?) και ας μας πουν αν κάνουν καλό ή κακό στην ομάδα.
Εξάλλου και η ΟΥΕΦΑ μας έχει στην γωνία εδώ και χρόνια και μάλλον δικαίως. Ήδη έχουμε τιμωρηθεί με 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.
Ας μην ωθήσουμε την ΟΥΕΦΑ να μας αποκλείσει εντελώς από τις διοργανώσεις της για ένα χρόνο, όπως ακούγεται ότι μπορεί να συμβεί, αν γίνει το παραμικρό σήμερα το βράδυ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Δεν πρέπει να τσιμπήσει κανείς σε περίπτωση προβοκάτσιας από πλευράς παικτών ή οπαδών της Ανόρθωσης, (γιατί είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει προβοκάτσια). Αγνοήστε τους επιδεικτικά και ασχοληθείτε αποκλειστικά με την ομάδα μας. Μην πέφτουμε στην παγίδα τους. Η τιμωρία μας θα είναι πολύ σκληρή σε αντίθετη περίπτωση.

Και αυτό θα σημαίνει επιστροφή του Ολυμπιακού σε πέτρινα χρόνια και οπισθοδρόμηση σε προηγούμενες δεκαετίες. Σκεφτείτε το και αφήστε την λογική να πρυτανεύσει, έστω για μια φορά. Ας τελειώνουμε επιτέλους με την καφρίλα μια για πάντα.
Ένα σύνθημα μόνο πρέπει να ακούγεται.
ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ, ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ..........

Δεν υπάρχουν σχόλια: