Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

Η Ανόρθωση στον δρόμο του Ολυμπιακού

Η Κυπριακή Ανόρθωση θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού για την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 12 ή 13 Αυγούστου στην Κύπρο και ο επαναληπτικός 15 ημέρες μετά στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Με μια πρώτη ματιά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και πολύ χειρότερα από πλευράς αντιπάλων. Νομίζω ότι ο καλός Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα να περάσει την Ανόρθωση, αρκεί να είναι σοβαρός. Δεν είναι δα και το μεγαθήριο. Απλά υπάρχει η ιδιαιτερότητα να είναι Κυπριακή ομάδα, οι οποίες συνήθως σκληρά καρύδια όταν παίζουν με Ελληνικές.
Μένει τώρα να ολοκληρωθούν οι μεταραφές και να κλείσει το ρόστερ της ομάδας επιτέλους.
Οσον αφορά το χθεσινό φιλικό με την Χετάφε στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός νίκησε την Ισπανική ομάδα με 1-0 με γκολ του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στοι 42′ με κεφαλιά. Ο Ολυμπιακός παρουσίασε γενικά καλύτερη εικόνα από τα προηγούμενα φιλικά που έπαιξε και οι παίκτεςπου αγωνίστηκαν έδειξαν πάθος και όρεξη. Προσωπικά θεωρώ ότι κορυφαίαιοι για τον Ολυμπιακό ήταν οι Κοβάσεβιτς, Αβραάμ Παπαδόπουλος,Γκαλέττι ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Γ. Παπαδόπουλος όσο έπαιξε και ο Γκαλίτσιος.
Στα σημαντικά ήταν επίσης και οι περίπου 20.000 θεατές που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη χ8ες βράδυ για να δουν τον αγώνα, χωρίς να έχουν γίνει μεταγραφές τηςπροκοπής ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: