Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Σε νιρβάνα βρίσκεται ακόμη η διοίκηση του Ολυμπιακού

Σε νιρβάνα εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμη η διοίκηση του Ολυμπιακού. Δ
ιακοπές διαρκείας κάνουν φέτος όλοι. (Ποιοι όλοι δηλαδή? Μόνο ο Κόκκαλης έχει μείνει). Μπανάκια στην Μύκονο και η ομάδα γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Αυτοί ακόμη περιμένουν τον Ντιόγο. Σχεδόν 30 ημέρες τώρα. Και περιμένουν από έναν 21χρονο παντελώς άσημο Βραζιλιάνο να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά φέτος. Αντί να πάρουν έναν επιθετικό εγνωσμένης αξίας παιδεύονται και μας παιδεύουν με έναν πιτσιρικά Βραζιλιάνο που είναι άγνωστο αν θα παίξει ποτέ και αν θα γίνει ποτέ καλός επιθετικός ή απλά θα μείνει ένα χρυσοπληρωμένο ταλέντο. Τραγικά λάθη και παραλείψεις.
Να μην μιλήσω βέβαια για τον αμυντικό χαφ που κάνει μπαμ ότι λείπει από την ομάδα. Μαύρη τρύπα είναι η συγκεκριμένη θέση σε όλα τα φιλικά φέτος, αλλά και στο ματς με την Ανόρθωση.
Όλα ξεκινάνε από εκεί. Εκεί όπου δυστυχώς ο Πατσατζόγλου δεν μπορεί πια να βοηθήσει. Είναι ολοφάνερο. Είναι απλά τραγικός. Ενώ ο Στολτίδης πόσο να αντέξει ακόμη? 4 χρόνια του έβγαλαν τα συκώτια στο τρέξιμο. Μόνος του έτρεχε για όλους. Και φυσικά κάηκε.
Εκείνος ο Καρντόσο που είχε γραφτεί από τον Ιούνιο ότι είναι κλεισμένος, δεν σας κάνει μάλλον κ. Βαλβέρδε έτσι? Ενώ ο Μ. Αλόνσο που δοκίμαζες 25 ημέρες ήταν παικταράς. Έτσι? Συγχαρητήρια. Ενώ και εκείνος ο Όσκαρ, τι να πω. Ότι και να πω είναι λίγο. Παίζει δεν παίζει είναι πάντα αόρατος.
Με αυτά και με τα άλλα εγώ φέτος είμαι τελείως απαισιόδοξος για την πορεία της ομάδας. Δεν βλέπω σημάδια που να μου αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας. Δυστυχώς!!
Καλό θα είναι αύριο στο φιλικό στο Καραϊσκάκη να ξυπνήσει λίγο ο κόσμος και ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στην διοίκηση με τις φωνές του.
Μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί. Αν δεν φάνε κράξιμο δεν γίνεται τίποτα. Περάσανε οι εποχές που απλά με ψέματα έπαιρναν το χειροκρότημα και τις επευφημίες του κόσμου. Δεν είμαστε πια πρόβατα, ούτε ανεγκέφαλοι. Έχουμε παραστάσεις , βλέπουμε μπάλα, και καταλαβαίνουμε πολύ καλά πότε μας κοροϊδεύουν οι διοικούντες.
Όπως συμβαίνει φέτος με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Μας έχει σπάσει στο δούλεμα. Και θα τα ακούει μέχρι να μου δείξει το αντίθετο. Ελπίζω να τα ακούσει και από τους υπόλοιπους αύριο στο γήπεδο. Γιατί το αξίζει, με αυτά που έχει κάνει φέτος.
Ανοχή τέλος!! Λόγια τέλος!! Μόνο πράξεις από εδώ και πέρα. Αυτό περιμένω να δω. Αλλά μάλλον μάταια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: