Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Σταματήστε επιτέλους την κοροϊδία

Ας σταματήσει επιτέλους κύριοι η κοροϊδία σχετικά με τον «παικταρά» Ντιόγκο. Άντε στο διάολο πια!
Μας έχετε πρήξει επί 24 ημέρες με τον Ντιόγκο. Σήμερα έρχεται, αύριο έρχεται, κατέβηκε από το αεροπλάνο την τελευταία στιγμή, χαλάει η μεταγραφή, σιγουριά στον Ολυμπιακό κτλ. Κουραφέξαλα. Θα βγει επιτέλους κάποιος από αυτή την αστεία διοίκηση της ομάδας να μιλήσει στον κόσμο? Να μας πει την αλήθεια? Αγανάκτησα πια με τις μαλακίες σας.
Τόσο δύσκολο σας είναι να βγάλετε μια ανακοίνωση? Τόσο πολύ μας έχετε γραμμένους στα α.....α σας? Μάλλον. Βγείτε κ. Χρυσικόπουλε ή κ. Κόκκαλη και πείτε την αλήθεια. Με αυτά που κάνετε με φτάσατε στο σημείο να έχω πεθυμήσει τον Γ. Λούβαρη. Τουλάχιστον αυτός τις έκλεινε τις μεταγραφές. Δεν τις έκανε σήριαλ. Ήμαρτον πια!!.
Αλλά εμείς είμαστε τα κοροΐδα που πάμε κάθε χρόνο και τα ακουμπάμε στα διαρκείας πριν από τις μεταγραφές επειδή αγαπάμε την ομάδα και αυτοί μας γράφουν στα παπάρια τους.
Δεν αντέχεται κύριοι άλλο αυτή σας η στάση.
Ούτε η KGB δεν ήταν τόσο μυστικοπαθής. Βγάλτε μια γαμ....νη ανακοίνωση και πείτε επιτέλους τι στο διάολο συμβαίνει με τις μεταγραφές. Άντε γιατί ο κόσμος έχει αγανακτήσει πλέον.
Να χαίρεστε το νέο μοντέλο διοίκησης κ. Κόκκαλη. Πολύ αποδοτικό. Δεν ξέρω μόνο αν χαλάσει του Ντιόγκο που θα βρείτε άλλον παίκτη. Αν θέλετε άλλες 25 μέρες για να διαπραγματευτείτε πάλι, καλύτερα να το κλείσετε το μαγαζί και να πάτε σπιτάκια σας. Σας βαρέθηκα φέτος.
Τέτοιο μπουρδέλο δεν έχω ξαναδεί ποτέ σαν τον φετινό Ολυμπιακό. Σε όλα τα επίπεδα.
Λυπάμαι για την γλώσσα που χρησιμοποιώ αλλά είμαι πραγματικά εξοργισμένος με αυτά που γίνονται φέτος το καλοκαίρι στην αγαπημένη μου ομάδα. Και δεν το βλέπω ευοίωνο το μέλλον. Μακάρι να βγω ψεύτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: