Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Τώρα καταλαβαίνουν όλοι......

Μετά την χθεσινή «βόμβα» της αποχώρησης του Ριβάλντο από την ΑΕΚ για τα Ευρώ του Ουζμπεκιστάν πλέον νομίζω ότι καταλαβαίνουν όλοι αυτά που οι οπαδοί του Ολυμπιακού έλεγαν και υποστήριζαν όλον αυτό τον καιρό.
Ότι δηλαδή ο Ριβάλντο μπορεί να υπήρξε πολύ μεγάλος παίκτης αλλά ήταν πάντα δούλος του χρήματος.
Πάντα τον ενδιέφερε να φουσκώνει ο τραπεζικός του λογαριασμός περισσότερο από την υστεροφημία του, όπως περίτρανα αποδεικνύεται.
Τελικά δεν μπορεί να ήταν τυχαίο το γεγονός ότι όταν έφυγε κλοτσηδόν από την Μίλαν, αν και ήταν μόλις 32 ετών, δεν ενδιαφέρθηκε ούτε μια Ιταλική ομάδα να τον αποκτήσει.
Μάλλον είχαν καταλάβει νωρίτερα από εμάς οι Ιταλοί ότι ένας παίκτης που τον ενδιαφέρει μόνο ο τραπεζικός του λογαριασμός δεν έχει να προσφέρει τίποτα πια.
Και τέλος στην σύγκριση μεταξύ Ζιοβάνι και Ριβάλντο, ελπίζω να καταλαβαίνετε όλοι πια γιατί οι οπαδοί του Ολυμπιακού έβγαλαν νικητή τον μεγάλο Ζιο με συντριπτικά ποσοστά. Γιατί ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβεϊρα ήταν εκτός από μεγάλος παίκτης και μεγάλος άνθρωπος.
Δεν βλέπεις εύκολα έναν τέτοιο παικταρά να κλαιει σαν μικρό παιδί την στιγμή της αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Οι συγκρίσεις δικές σας!!

Και γι’αυτό όσα χρόνια και αν περάσουν θα παραμείνει αναλλοίωτη η αγάπη του κόσμου για τον Ζιο και αντίστροφα νομίζω και θα είναι πάντα ο πιο αγαπητός ξένος παίκτης που φόρεσε την φανέλα του Θρύλου.
Για μένα τουλάχιστον ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης που φόρεσε την φανέλα της ομάδας, τόσο σε αξία όσο και σαν άνθρωπος.
Και για όσους διαφωνούν να τους στείλω ένα DVD με τα μαγικά του Ζιο. Τεχνικά είμαι σίγουρος ότι ο Ζιο είναι καλύτερος του Ριβάλντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: