Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Ομάδα μοντέλο την έκανες μπουρδέλο

Συγχαρητήρια Σωκράτη, το κατάφερες και αυτό.
Όπως ήταν αναμενόμενο, για κάθε λογικό άνθρωπο που καταλαβαίνει λίγο από μπάλα και δεν είναι κολλημένος, ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε χθες βράδυ από την Ανόρθωση αφού την νίκησε μόνο με 1-0. Απολύτως φυσιολογικό.
Το κατάφερε και αυτό φέτος ο πρόεδρος της ομάδας. Φώναζα από αυτό το βήμα από τον Μάιο αλλά δυστυχώς ουδείς ασχολούταν. Ο Πρόεδρος έκανε τις διακοπές του στην Μύκονο και είχε γράψει στα παπάρια του την ομάδα. Διέλυσε την περσινή ομάδα που έφτασε στους 16 του Champions League και δημιούργησε αυτό το μπουρδέλο που βλέπουμε εδώ και 2 μήνες σε φιλικά και επίσημα ματς, που κατάφερε να αποκλειστεί από κάποια ασήμαντη Κυπριακή ομάδα. Και αυτό γιατί η περσινή ομάδα δεν ήταν δικό του δημιούργημα. Και αυτό δεν το αντέχει. Θέλει αυτός να παίρνει πάντα όλη την δόξα. Έτσι δεν είναι? Πρώτη φορά είναι εξάλλου?
Κ. ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος για το πισωγύρισμα της ομάδας αρκετά χρόνια πίσω. Είσαι ο υπεύθυνος για την κατάντια μας, μια ομάδα που πέρυσι ήταν στους 16 του Champions League και φέτος αποκλείστηκε από τον 3ο προκριματικό γύρο. Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό κ. Κόκκαλη. Αν δεν μπορείς να τον φτιάξεις, να πας στο καλό. Μάλλον ήρθε η ώρα.
Και τα παραμύθια ότι έχεις κάνει μεταγραφές εκατομμυρίων, εγώ πλέον δεν τα πιστεύω. Σιγά να μην έδωσες 10 εκατ. € για έναν άγνωστο νεαρό Βραζιλιάνο, ή 7,5 εκατ. € για τον μισό Μπελούτσι. Παπάρια έδωσες. Μας δουλεύεις κανονικά και εσύ και το γραφείο τύπου σου που λειτουργεί μια χαρά σε όλες σχεδόν τις αθλητικές εφημερίδες. Γράψτε και άλλα άρθρα παιδιά για τον πρόεδρο που πάντα έχει δίκιο και ξέρει αυτός πως να πάρει το πρωτάθλημα. Και αυτό θα φανεί όταν πωληθούν αυτοί οι παίκτες. Αν πουληθεί ποτέ ο Μπελούτσι με ποσό πάνω από 4 εκατ €, (ολόκληρος, όχι ο μισός) εμένα να με γα.....τε. Παιχνίδια με τον Ζάχαβι παίζεις Σώκρατες μήπως βρεις κανένα κοροΐδο να τσιμπήσει και να το αγοράσει ακριβά. Αλλά τα κοροΐδα πέθαναν.
Κοροΐδα υπάρχουν πολλά που σας πιστεύουν. Σαν αυτούς που λέγανε μέχρι χθες ότι εύκολα ο Ολυμπιακός θα βάλει 4 και 5 γκολ και θα προκριθεί. Εδώ δεν μπορούσε να περάσει τα Γιάννενα ρε παιδιά. Τα ξεχάσατε? Ήμαρτον. Τι είδαμε λοιπόν πάλι χθες? Μια ομάδα χωρίς σύστημα, χωρίς θέληση, χωρίς πάθος, χωρίς επιθετικούς, χωρίς οργάνωση, χωρίς νεύρο, χωρίς όραμα, χωρίς παρόν και δυστυχώς μέλλον.
Και με έναν προπονητή που δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται. Εκτός τόπου και χρόνου. Έναν προπονητή που δείχνει να έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Έναν προπονητή που φέρει τεράστιες ευθύνες για το ότι η ομάδα δεν παρουσιάστηκε καν στο γήπεδο στα 3 από τα 4 ημίχρονα των αναμετρήσεων με την Ανόρθωση. Εξηγήστε μας κ. Βαλβέρδε ποια η σκοπιμότητα των χθεσινών αλλαγών σας. Την ώρα που ο Λέτο αρχίζει να ανεβαίνει τον κάνεις αλλαγή, την στιγμή που ο μόνος δημιουργικός χαφ που έπαιζε καλά ήταν ο Ντουντού τον αλλάζεις στο ημίχρονο και τέλος η επική αλλαγή του κορυφαίου αμυντικού Αντζα με τον Πατσατζόγλου. Πραγματικά ακαταλαβίστικα πράγματα. Δείχνει ο Βαλβέρδε να μην έχει πάρει μυρωδιά τι γίνεται γενικά. Στον κόσμο του και χαμένος στα κολλήματα του. Και το χειρότερο είναι ότι δείχνει να μην έχει δουλέψει τίποτα στην προετοιμασία. Όσα ματς έπαιξε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι δεν εμφάνισε ούτε ένα επιθετικό σύστημα. Σέντρες και άγιος ο Θεός. Έτσι παίζω και εγώ κ. Βαλβέρδε. Αν είναι να παίρνω και εγώ τα εκατομμύρια που παίρνεις, για να παίζω με γιόμες. Πρόσεξε μόνο να μην στραβώσει το ματσάκι του Σαββάτου, (που πολύ φοβάμαι), γιατί σε βλέπω Κυριακή πρωί-πρωί να αναχωρείς με πτήση της IBERIA για την πατρίδα σου. Ο Λεμονής και ο Ματζουράκης είναι ακόμη ελεύθεροι όλως τυχαίως. Εκτός αν ο «μεγάλος» Πέπε Σεγκούρα αναλάβει ξανά.
Όσο για τους κάφρους, τα κατάφεραν πάλι μια χαρά. Μπουρδέλο το έκαναν το γήπεδο και προχθές και χθες. Ας μας τιμωρήσουν πάλι 1-2 αγωνιστικές. Μαθημένοι είμαστε. Εμένα ποιος θα με αποζημιώσει που έχω δώσει ένα κάρο λεφτά κάθε χρόνο για το γαμημένο το διαρκείας και να μην μπορώ να βλέπω ματς λόγω τιμωρίας? Εσείς μήπως κ. Κόκκαλη? Η μήπως οι οργανωμένοι στρατοί σας που κάνουν τα επεισόδια?
Θα έπρεπε κάποια στιγμή επιτέλους όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να κάνουμε αγωγές στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για αποζημιώσεις όταν τιμωρείται η ομάδα.
Γιατί υπάρχουν υποχρεώσεις αλλά και απαιτήσεις στην ζωή και στις συναλλαγές γενικά. Και μόνο αν πονέσει η τσέπη τους μπορεί να κάνουν κάτι.
Δεν μπορεί να έχουμε πληρώσει χιλιάδες € τόσα χρόνια και να μας γράφετε στα αρχίδια σας όταν τιμωρείται η ομάδα, εξαιτίας των κάφρων που εσείς ταΐζετε και συντηρείτε. Η μήπως κάνω λάθος κ. Μώραλη? Εσείς τα ξέρετε καλύτερα εξάλλου λόγω θέσης. Εσείς συνεννοείστε με του οργανωμένους και εσείς τους δίνετε τα εισιτήρια.
Ο Θεός βοηθός από εδώ και πέρα. Έτσι όπως τα καταφέρατε τώρα να τα λουστείτε. Μια πρόταση προς την ΠΑΕ. Μπορώ να έρθω να αλλάξω το εισιτήριο διαρκείας του ποδοσφαίρου με ένα του μπάσκετ? Γιατί εκεί τουλάχιστον οι άνθρωποι δεν με δουλεύουν. Επενδύουν όντως σε παικταράδες και όχι σε παπάρες. Και σας χαρίζω και την διαφορά των 500 €. Να την βάλετε εκεί που ξέρετε για να βγάλετε την φετινή χασούρα.
Τώρα να σε δω πόσο μάγκας επενδυτής είσαι, όπως λένε τα φερέφωνα σου και οι γλείφτες στις εφημερίδες. Να δω τι μεταγραφές θα κάνεις τώρα που δεν έχει μπικικίνια από το CL. Περιμένω με αγωνία. (Βλέπω Αμποάγκουε κλπ να έρχονται πάλι). Ε ρε γλέντια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: