Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 3-1

Ο Ολυμπιακός κυρίως στο β’ ημίχρονο παρουσιάστηκε καλός και κέρδισε τον μαχητικό Αστέρα Τρίπολης με 3-1. Πρώτη συμμετοχή του Ντιόγο στο πρωτάθλημα και ο Βραζιλιάνος φάνηκε πολύ καλός και έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τον Ολυμπιακό. Το παράξενο είναι ότι η ομάδα του Ολυμπιαού ξεκίνησε τον αγώνα με 6 αλλαγές στην βασική του ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα με την Ανόρθωση.

Με τρια γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες, εντυπωσιακές ατομικές ενέργειες, θεαματικό αλλά και ουσιαστικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε στο νέο πρωτάθλημα, όπως είχε τελειώσει στο περασμένο… από την πρώτη θέση.

Αρνητικοί πρωταγωνιστες ήταν ο Μήτρογλου ο οποίος δεν μπόρεσε και πάλι να τελέιώσει εύκολες φάσεις για γκολ και ο Πατσατζόγλου που έκανε το τραγικό λάθος και το πέναλτυ στο τέλος του α’ ημιχρόνου. Και οι δύο αντικαταστάθηκαν όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό και μάλιστα με αρκετές αποδοκιμασίες απο τον κόσμο.

Ο καλύτερος του αγώνα ήταν ο Λουτσιάνο Γκαλέττι που πέτυχε 2 γκολ και αμέσως μετά ο Ντουντού ο οποίος ήταν απροσπέλαστος στην μεσαία γραμμή και έδειξε πολύ τσαμπουκά και πάθος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου (46` Μπελούτσι), Ντομί, Γκαλέτι, Ντιόγκο, Ντουντού, Λέτο (80` Στολτίδης), Μήτρογλου (53` Κοβάτσεβιτς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Αμπάρης, Φλάβιο, Μαρσελάο, Νταμόντε, Λαζαρίδης, Μπαστια (78` Καμπούροφ), Φάμπιο, Ουριμπαρι (78` Ζεάν Κάρλος), Ζορζίνιο, Μιλάνο (62` Ζαϊρί), Τσέζαρεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: