Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

Έφτασε η ώρα της κρίσης........

Αύριο το βράδυ λοιπόν στις 9:00 μ.μ. ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Λάρνακα με την φιλόδοξη Ανόρθωση για την είσοδο του στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Και φτάσαμε εδώ με την ομάδα να πάει να παίξει με μόλις 2 επιθετικούς, από τους οποίους ο ένας φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον προπονητή και να προορίζεται για δανεικός σε άλλη ομάδα (Κ. Μήτρογλου).
Οπότε μένει μόνο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς (Να χτυπάμε ξύλο μην πάθει τίποτα γιατί....). Επίσης η ομάδα πάει να παίξει τον αγώνα της χρονιάς χωρίς δεύτερο καθαρό αμυντικό χαφ, αφού ο Λεντέσμα έφυγε και ο Ντουντού δεν είναι στην αποστολή. Και όλα αυτά γιατί ο φετινός προγραμματισμός της διοίκησης ήταν για γέλια και για κλάματα μαζί. Να έχουμε φτάσει 12 Αυγούστου και να λείπουν ακόμη 3 παίκτες κλειδιά για την ομάδα. Τέλος πάντων, ας αφήσουμε την γκρίνια και ας πάμε στο παιχνίδι της Τετάρτης.
Θεωρώ λοιπόν ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό το αυριανό ματς για όλη την περαιτέρω πορεία της ομάδας.
Σε περίπτωση μη πρόκρισης, κάτι που απεύχομαι, η ομάδα θα γυρίσει πολλά χρόνια πίσω και η γκρίνια θα είναι ο μόνιμος σύντροφος σε κάθε αγώνα στο Καραϊσκάκη. Ενώ και ο προπονητής δεν βλέπω να προλαβαίνει την παρέλαση. Οπότε δεν το συζητάμε καν αυτό το ενδεχόμενο.
Αυτό που πρέπει να κάνουν πολύ καλά όσοι παίξουν αύριο, είναι απλά να κερδίσουν το παιχνίδι. Με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο. Δεν χωράει κανένα άλλο αποτέλεσμα αύριο πέραν από την νίκη, αν και η ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα.
Όπως εύστοχα είχε πει 10 χρόνια πριν ο Σ. Κόκκαλης, στον αντίστοιχο αγώνα με την Ανόρθωση και τότε, ότι αν δεν προκριθούν οι παίκτες να μην γυρίσουν από την Κύπρο, το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και τώρα. Όχι μόνο για τους παίκτες που θα αγωνιστούν, αλλά πρωτίστως για τους διοικούντες που έκαναν αυτόν τον καταπληκτικό φετινό προγραμματισμό. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Όσο για τις επιλογές του κ. Βαλβέρδε για τους παίκτες που πήρε μαζί του για το παιχνίδι και κυρίως για αυτούς που δεν πήρε νομίζω ότι έχει κάνει λίγο λάθος, είτε σκόπιμα, (για να πιέσει την διοίκηση για μεταγραφές), είτε από κακή εκτίμηση. Ελπίζω μόνο να μην μας βγει σε κακό και όλα να πάνε όπως τα θέλουμε όλοι. Γιατί αλλιώς θα ξεφτιλιστούμε.
Κανονικά δεν θα έπρεπε καν να το συζητάμε το ματσάκι αύριο αλλά φτάσαμε στο σημείο να αγωνιούμε.
Ας προσέχαμε όλοι. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΦΤΑΣΕ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Περιμένω να δω τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, εκεί που κρίνονται όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: